peki mars konusunda bir yorumun varmı..?
Marsa basınca tık diye ses geliyorsa akü bitmiştir demektir. Tanıdık birinden aküyü sarj edip tekrar deneyebilirsin.
peki mars konusunda bir yorumun varmı..?
ara arada olsa çalıştırıyosan bujiden olacağını düşünmüyorum ama kesinde konuşmamak lazım. ben karburatörden olabileceğini düşünüyorum, zengin karışımla çalışıpta boğuluyo gibi sanki anlattığın kadarıyla ama görmedende bişey söylemek zor yüzlerce nedeni olabilir...tekrar merhaba.. Gecenlerde sorunumu yazmıstım bir kısmı cozuldu ama su an hala devam eden bir soorun var.. Detaylı bır sekılde anlatmayı deneyecem umarım fıkrınız olur bu konu hakkında.. Daha once soyledıgım gıbı motor 2 haftaya yakın evın önünde yattı.. Sonra calıstırmayı denedım calısmadı , jıkleyle calıstırdım . Sonra tekrar sorun cıkardı bı calsıtı bı calısmadı en son akü de bitti galiba. Akuyu sarj ettırdım. İlk an canavar gibi calıstı sorunsuz.. Bir sure yol gittim ama yine 2 vitese gectikten bir sure sonra hafıf yokus yukarı cıkarken stop ettı motor.. Tekrar calıstırmakta gucluk cektım.. Sonunda yıne jıkleyle calıstı.. 2-3 gun kullanamadım evın onunde yattı , 2 gun once tekrar denedım calıstı bı sure surdum ama 2. vıtese gectıkten 2-3 dakıka sonra yıne yavas yavas gaz almamaya basladı ve stop ettı.. sımdı evın onunde.. Jıkleyle calıstırıyorum 1-2 dakıka beklıorum jıkleyı ındırınce motor dırek stop edıyo.. Nedenı hakkında bı bılgısı olan lutfen benımle paylassın. yenı aldım motoru daha 2 ayı yenı gectı tadını cıakramadımyardıma ıhtıyacım var.. motor bu durumda oldugu ıcın tamıre de goturemıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
bir soru daha soracam forumdan okudugum kadarıyla bujiden kaynaklanma ihtimali var.. Bujiler tam olarak nerde ve nasıl cıkartacagm yerınden. ? acil yardıma ihtiyacım var..
Marsa basınca tık diye ses geliyorsa akü bitmiştir demektir. Tanıdık birinden aküyü sarj edip tekrar deneyebilirsin.