@ _pLay_06 Öncelikle ilgin ve güzel cevapların içi teşekkür ederim. Şu an acil olan debriyaj balatası değişimini bu hafta içi yaptırıcağım. Bu arada motorumda bir kaç küçük oksitlenme vardı bu hafta sonu bi cila çektim birde Hnekelin kromaj temizleyicisi var koçtaştan aldığım. beklediğimde çok iyi bir performansla Oksitleri temizledi. motorumun zaten yan çantalarınıda boyatmıştım artık gıcır gıcır benim macit.
Lastik meselesi ise lastikler çok kötü kullanım ömrü dolmuş değil ama çin malı üzerinde gelen lastikler arkada hafif çatlaklarımda var. Yani değiştirdiğimde ikisi bir değişicek. Buda bu ara bana biraz ağır gelicek zaten ş dışına çıkmadığım için ve birazda gazı fazla ellemediğim için sıkıntı yaratmıyor şimdilik.
Bu arada sizlere benden bir tavsiye ön fren hortumu zamanla esnekleşiyor. Frenlerde soruna sebep olmuyor ancak fren kolunu çok fazla basmanın gerekebiliyor. Bir ara bakıma gittiğimde onuda çelik hortumla değiştirmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi sorun yaşatan bir olay değil.
lastiklerimide değiştirdiğimde motorumla heryere gider olurum sanırsam artık