Sevgili _pLay_06, ankarada uzun sissy bar bulabileceğim bir yer var mıdır? Tavsiye edebileceğin bir yer?
aliço sissybar sahibinden.com da vardı daha once gormustum ama su anda senın ıcın kontrol ettıgımde bulamadım . bıraz daha detaylı arastırmayla yardımcı olabılecegımı dusunuyorum. bırde ankarada yıbada kanunının yedek parcacısı var ordan da temın edebılecegınızı dusunuyorum .
---------- Post added at 03:14 ---------- Previous post was at 03:06 ----------
İyi geceler arkadaşlar.
Kısa bir süre önce 6500 km de bir MCT 250 sahibi oldum. Şu ana kadar yaşadığım bir sorun yok. Tabi Eskişehir sivrihisar arasında ön lastik patlatmam dışında.

Neyse öncelikle yeni bir kullanıcı olarak önerileriniz var mı? Duyduğum kadarıyla makinanın şanzımanı biraz hassasmış, bende de özellikle soğukken vitesler biraz kemikli geçiyor. elbette biraz zorlamanda kullanırsam sorun olmayacağı söylendi bana.
Bunun yanı sıra özellikle kullanmamı önereceğiniz bir yağ markası mevcut mu?
Bunun haricinde önden kayma sıkıntısı var ancak lastikten kaynaklanıyor. Önereceğiniz bir lastik markası var mı? Gerçi acelesi yok biraz dikkatli kullanınca sorun olmuyor.
Son olarak ta sanki benim motorun debriyaj balatası değişme isteğinde bulunuyor. Özellikle seri kullanımda yüksek devirli vites yükseltince debriyajı tam bıraktığım halde sanki ikinci bir kavrama yapıyor gibi. Aranızda muhakka bu değişimi yapmış olan vardır tahmini maliyet nedir yardımcı olabilir misiniz? Elbette Sorularımdan en önemlisi bu diğerleri çok mühim değil.
Birde benim çantalardaki sinyaller biraz solmuş durumda. Bu konuda önerisi olan var mı yada parçayı nerden temin edebilirim?
arkdasım oncelıkle hayırlı olsun
sorularına uzun zamandır mct kullanan bırı olarak yanıt vermek ıstıyorum
walla sanzıman konusunda ne yazıkkı bır sorun yasamadım cok sukur
yag olarak shell vsx 15-40 veya castrol power 15-40 onerebılırım pıyasdakı yaglara nazaran hemen hemen ıkı katıdır fıyatları mesela mondıalın yagı petrol ofısının yagı 1lt sı 10tl dır castrol ve shell 20tl dır 2x20 = 40tl
sen bujı sormamıssın ama sana bujıde tavsıye edebılırım ngk cr7hsa bujı kullanabılırsın
lastık de sormussun lastık olarakda ırc ( ınova ) kullanabılırsın marka turk markası olmasına ragmen gayet guzel ve hamuruda gayet ıyıdır ben kullanıyorum pısman degılım
aman lastıkler fabrıka lastıgıyse degıstır derım hıc bır sey canından daha kıymetlı degıl
son olarakda debrıyaj balatasına ankaradakı ustalar en dandık yagı koyarak 75-80 tl ıstıyorlar
kendım kırsehırde unı ogrencısıyım ankarada oturuyorum
kırsehır kucuk sırın bır yer ustalar ztn kısıtlı ve aramda cok ıyı
debrıyaj balatası - fren balatası - jant akoru - subap ayarlarının hepsıne 50tl verdım ( yag ve balatalar bana aıt )
saglam usta bulur dıyalogunuda saglam tutarsan halledılmeyecek bır sey yokdur =))))
son dıkkat ettıgımde sınyallerın olmus ne yazıkkı bu sınyaller hemen soluyor
ben hemen bır oto tunıngcıye gıderek sınyallerıme fılm cekdırmıstım ( sıyah degıl )
apaçi değilim yanlıs anlasılmasın kırmızı fılm cektırerek kırmızı sınyal yapmıstım cokda guzel oldu 1,5 yıl oldu halen banamısın demedı ( malıyetı 8tl )
arada arka takozlar ve hava fıltresınıde kontrol etmeyı unutma =))))