Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadslar abılerr MONDIALCI ler
forumda 125kt hakkında acıklayıcı pek bılgı bulamadım olanlar
yada bu motoruu bılenler bı yardımcı olsun bana..
moto alıcamm aklımda 125kt de var ama elımdee hıc bılgı yok
acıl yardımmmmm..

sımdıdenn tesekkurler..

aparatın şeklini sizler istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz önemli olan tekniği

arkadaslar bu mct nın farlara kas nasıl gıder bence harıka olurlar sız nedersınız yapan yada yapmayı dusunen varmı???

Bravooooo...

metemen' Alıntı:
aparatın şeklini sizler istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz önemli olan tekniği

Hiç bişi demiyorum....
Walla brawo....budur....:cat:

xxgkhnxx' Alıntı:
arkadaslar bu mct nın farlara kas nasıl gıder bence harıka olurlar sız nedersınız yapan yada yapmayı dusunen varmı???

Hocam, selam...

Ben epey bi baktım...hazır çok güzel kaşlar var...
Sadece far için diil, sinyaller, sis lambaları, ....

o konuyu da olgunlaştırıp bi sonuca bağlayacağız....merak etme....
Acaip üretken bi grup burası ;)

Sen takip et yeter....

Hakan, hadi baba, noldu bizim korna kapakları ?
Bir de flamayı bastırmak için benim yapmam gereken bişiler var mı ?

Son düzenleme:
Journeyman_35' Alıntı:
Hakan, hadi baba, noldu bizim korna kapakları ?

Benim eleman bulamamış, yarın sirkecide işim var gitmişken ben bi araştıracağım.

Zaten bizim topicin ismini MCT 250 Ar-Ge Departmanı olarak değiştirmek lazım :)

eyvallah journeyman bu kaslari bı arkadas ayak koymak ıcın muhtesem bısey yapmısdı o sonra anten deri canta takımı bunları izmirde bulabılecegım bı yer tavsıye eder soylebılırmısın sımdıden saolasın...

xxgkhnxx' Alıntı:
eyvallah journeyman bu kaslari bı arkadas ayak koymak ıcın muhtesem bısey yapmısdı o sonra anten deri canta takımı bunları izmirde bulabılecegım bı yer tavsıye eder soylebılırmısın sımdıden saolasın...

Walla abi buralarda anca kahramanlar ve çankaya taraflarında bulabilirsin...epey bi dolaş, acele etme, gez ve fiyat al....bizleri de bilgilendirirsen seviniriz...

Ben bir de Bornova da 3. sanayiyi gezmeyi planlıyorum...bakalım..orada da kırık custom motor yapan tipler görmüştüm zamanında...onlara da uğrayacağım...

Ah ahhhhh...zaman lazım zaman....

Sevgiler, saygılar...

NOT: Hocam, hiç kafanı takma...benim alet 600 km e dayandı...
sadece yağını ve bujilerini keyfime göre değiştirdim...içindekiler dandik çünkü...

Gayet keyifli...zaten forumu okursan baştan sona, makinenin zaman içinde iyileştirildiğini anlarsın....

Şasi boyanır mı? bence olur, çok da güzel olur....

kaskkafa' Alıntı:
izmirliler haa... güzeeeeeeel...
:)

Ne ara vermişsin be abi...hoşgeldin ;)

Ben Journeyman...oğlum Blackie...resimde ikimiz de varız :)
Burası acaip ar-ge yapılan bi yer oldu....bence bi oku usta geriye doğru...çok hoşuna gidecek şeyler var....

Bu arada.....

Benim gibi siyah, ya da kırmızı olanlar çocukları...

Hiç şasideki gri gözüken yerleri ve zincir korumasını, gövde rengi ile aynı boyamayı düşünmüş müydünüz acaba....;)

Alın size yeni araştırma konusu...

Ben bi intruder gördüm...bordo...inanamazsınız güzelliğine....

Yazın yapıcam ben bunu....biraz ince ve uzun bi iş ama....düşünsenize, tepeden tırnağa aynı renk hakim makineye....

Uykunuz kaçtı di mi ?

Sevgiler, saygılar...kazadan uzak, keyif ve güven dolu sürüşler hepimize....

Journeyman_35' Alıntı:
Benim gibi siyah, ya da kırmızı olanlar çocukları...

Hiç şasideki gri gözüken yerleri ve zincir korumasını, gövde rengi ile aynı boyamayı düşünmüş müydünüz acaba....;)

Alın size yeni araştırma konusu...

Ben bi intruder gördüm...bordo...inanamazsınız güzelliğine....

Yazın yapıcam ben bunu....biraz ince ve uzun bi iş ama....düşünsenize, tepeden tırnağa aynı renk hakim makineye....

Metemen ve Tekno sizin makinalar kırmızı dimi nefis durur gibi geliyor bana, bence sırf kromaj çanta demirleri ve çantadaki uçaklar olsa off nefis durur yaaa red shadow gibi. Kızma Journeyman seninkide blackshadow:bounce:

kkhakankk' Alıntı:
the turk
sen motoru servise götürüp bi baktır bence gercekten cok asırı yakıt var senınkınde neden acaba belkı bı cagresı vardır bızede söylersın valla ben az yakıyo dıye motor aldım ve cok memnunum he bu arada kullandıgımız araba 200 bin yakıyo senın bahsettıgın degerler cok yakın arabaya şaştım kaldım valla :silent:

hacım aldıgımdan beri en az 15 kere kendi servislerine (cozumu belki biri yapabilir diye) normal motor ustalarınada 5-6 kere goturdum sonuc aynı

hakanz' Alıntı:
TheTurk yeni MCT lerin gidonmu değişti?Değiştiyse fotoğraf edinip bizimle paylaşabilirmisin???
Ayrıca hangi zırıltıyı conta kesiyor neredeki civata bu anlayamadım.

hakan cok guzel bi gidomn takmışlar bizimkilere gore daha fazla chopper tarzı olmuş bi bayiye falan gidersen bak

deponun onunde bi civata var kromajları birleştiren onun alktına ufak cona koydum baya kesildi oranın zırıltısı ancak başka bi yerde daha var zırıltı onu bulamadık bi

Son düzenleme:
Journeyman_35' Alıntı:
Walla abi buralarda anca kahramanlar ve çankaya taraflarında bulabilirsin...epey bi dolaş, acele etme, gez ve fiyat al....bizleri de bilgilendirirsen seviniriz...

Ben bir de Bornova da 3. sanayiyi gezmeyi planlıyorum...bakalım..orada da kırık custom motor yapan tipler görmüştüm zamanında...onlara da uğrayacağım...

Ah ahhhhh...zaman lazım zaman....

Sevgiler, saygılar...

NOT: Hocam, hiç kafanı takma...benim alet 600 km e dayandı...
sadece yağını ve bujilerini keyfime göre değiştirdim...içindekiler dandik çünkü...

Gayet keyifli...zaten forumu okursan baştan sona, makinenin zaman içinde iyileştirildiğini anlarsın....

abi bakıcam wallahı ya en uygun fıyat ve kalıtelı malzemelı parcalari bulunca yazıcam acele etmemek lazım cıdden :cat: sanırım burdakı teknık pratık akla yatkın yaratıcı bı o kdrda mukemmel dusuncelerı ve bılgılerı hıc kımse baska bıyerde bulamaz dıye dusunuyorum gercekdende harıka bır forum olmus :cat:

hakanz; topiğin önceki sayfalarından birinde yanılmıyorsam 34000 km ye gelmiş bir mct den bahsetmişsiniz. bu arkadaş her kim ise, onun ile tekrar görüşebildiniz mi.. yada o arkadaş bu topikte yazıyor mu? yazıyor ise, takma ismi nedir öğrenebilir miyiz?

bu vesile ile asıl sormak istediğim.. sizlerden bazılarınız epey bir km yaptı.. bazıları uzun yol tecrübesine bile sahip oldu mct ile. soru şu:

mct hava soğutmalı olduğu için.. hiç durmadan gidildiği zaman motorda şişme yönünde bir problem oluyor mu acaba? çünkü motosiklet forumlarından öğrendiğim kadarı ile hava soğutmalı motorların arada bir 5-10 dk falan dinlendirilip devam edilmesi yönünde bilgiler verilmiş. bu bilginin doğruluk derecesi nedir acaba? gerçekten böyle mi? sizler neler söylersiniz.

Topuz' Alıntı:
hakanz; topiğin önceki sayfalarından birinde yanılmıyorsam 34000 km ye gelmiş bir mct den bahsetmişsiniz. bu arkadaş her kim ise, onun ile tekrar görüşebildiniz mi.. yada o arkadaş bu topikte yazıyor mu? yazıyor ise, takma ismi nedir öğrenebilir miyiz?

bu vesile ile asıl sormak istediğim.. sizlerden bazılarınız epey bir km yaptı.. bazıları uzun yol tecrübesine bile sahip oldu mct ile. soru şu:

mct hava soğutmalı olduğu için.. hiç durmadan gidildiği zaman motorda şişme yönünde bir problem oluyor mu acaba? çünkü motosiklet forumlarından öğrendiğim kadarı ile hava soğutmalı motorların arada bir 5-10 dk falan dinlendirilip devam edilmesi yönünde bilgiler verilmiş. bu bilginin doğruluk derecesi nedir acaba? gerçekten böyle mi? sizler neler söylersiniz.

arkadaşım

ben 16 nisan pazar günü hiç durmadan 250 km yol yaptım tırmanışlarda tıkanma şişme bayılma olmadı ancak bunun da bir tekniği var tabii

--mutlaka devri bulacaksın
--öyle gaza hunharca yüklenip makinayı boğmayacaksın
--gazı tatlı tatlı arttıracaksın zaten makinada sana gereken vevabı verecektir
--gazı sonuna kadar vermeyeceksin
--sürekli aynı gazı vgermeyip dalgalı bir şekilde gaz vereceksin

ondan sonra bak bakalım nasıl gidiyor

Flama işinde son durum ne arkadaşlar...
Farklılığımızı hissetirmek ve forumda bir ilke imza atmak adına şu işi halledelim arkadaşlar...

Bence journeymanın çalışması süper...

işte fotolar eski hali yeni hali karışık

kıskananlar çatlasın abicim

170420060019fe.jpg

170420060025pd.jpg

170420060079ki.jpg

170420060089sd.jpg

170420068rf.jpg

200420060014jo.jpg

200420060023mp.jpg

200420060050rz.jpg

200420060082ne.jpg

200420060046kr.jpg

200420060115nd.jpg

200420060075dc.jpg

200420060106dq.jpg

200420060144kj.jpg

200420065ks.jpg

200420060097jr.jpg

200420060123fm.jpg

arkadaşlar yorumları bekliyorun.... mutlaka

Son düzenleme:
Sevgili Metemen

Çok şık olmuş Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.

Selamlar

Journeyman
Sana ayna konusunda mahcup oldum.Az önce tekrar gittim satıcıya henüz gelmemiş.

Unuttum zannetme.Ayrıca flama çok şık olmuş.Ben bu iş bu kadar iyi olur diyorum.Eline sağlık bu hafta sonuna kadar bu işi bitirelim diyorum ben.Üstlenici kim ise yaptıralım ücretleride havale edelim.

Hoşçakal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar