metemen' Alıntı:aparatın şeklini sizler istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz önemli olan tekniği
xxgkhnxx' Alıntı:arkadaslar bu mct nın farlara kas nasıl gıder bence harıka olurlar sız nedersınız yapan yada yapmayı dusunen varmı???
Journeyman_35' Alıntı:Hakan, hadi baba, noldu bizim korna kapakları ?
xxgkhnxx' Alıntı:eyvallah journeyman bu kaslari bı arkadas ayak koymak ıcın muhtesem bısey yapmısdı o sonra anten deri canta takımı bunları izmirde bulabılecegım bı yer tavsıye eder soylebılırmısın sımdıden saolasın...
kaskkafa' Alıntı:izmirliler haa... güzeeeeeeel...
![]()
Journeyman_35' Alıntı:Benim gibi siyah, ya da kırmızı olanlar çocukları...
Hiç şasideki gri gözüken yerleri ve zincir korumasını, gövde rengi ile aynı boyamayı düşünmüş müydünüz acaba....
Alın size yeni araştırma konusu...
Ben bi intruder gördüm...bordo...inanamazsınız güzelliğine....
Yazın yapıcam ben bunu....biraz ince ve uzun bi iş ama....düşünsenize, tepeden tırnağa aynı renk hakim makineye....
kkhakankk' Alıntı:the turk
sen motoru servise götürüp bi baktır bence gercekten cok asırı yakıt var senınkınde neden acaba belkı bı cagresı vardır bızede söylersın valla ben az yakıyo dıye motor aldım ve cok memnunum he bu arada kullandıgımız araba 200 bin yakıyo senın bahsettıgın degerler cok yakın arabaya şaştım kaldım valla :silent:
hakanz' Alıntı:TheTurk yeni MCT lerin gidonmu değişti?Değiştiyse fotoğraf edinip bizimle paylaşabilirmisin???
Ayrıca hangi zırıltıyı conta kesiyor neredeki civata bu anlayamadım.
Journeyman_35' Alıntı:Walla abi buralarda anca kahramanlar ve çankaya taraflarında bulabilirsin...epey bi dolaş, acele etme, gez ve fiyat al....bizleri de bilgilendirirsen seviniriz...
Ben bir de Bornova da 3. sanayiyi gezmeyi planlıyorum...bakalım..orada da kırık custom motor yapan tipler görmüştüm zamanında...onlara da uğrayacağım...
Ah ahhhhh...zaman lazım zaman....
Sevgiler, saygılar...
NOT: Hocam, hiç kafanı takma...benim alet 600 km e dayandı...
sadece yağını ve bujilerini keyfime göre değiştirdim...içindekiler dandik çünkü...
Gayet keyifli...zaten forumu okursan baştan sona, makinenin zaman içinde iyileştirildiğini anlarsın....
Topuz' Alıntı:hakanz; topiğin önceki sayfalarından birinde yanılmıyorsam 34000 km ye gelmiş bir mct den bahsetmişsiniz. bu arkadaş her kim ise, onun ile tekrar görüşebildiniz mi.. yada o arkadaş bu topikte yazıyor mu? yazıyor ise, takma ismi nedir öğrenebilir miyiz?
bu vesile ile asıl sormak istediğim.. sizlerden bazılarınız epey bir km yaptı.. bazıları uzun yol tecrübesine bile sahip oldu mct ile. soru şu:
mct hava soğutmalı olduğu için.. hiç durmadan gidildiği zaman motorda şişme yönünde bir problem oluyor mu acaba? çünkü motosiklet forumlarından öğrendiğim kadarı ile hava soğutmalı motorların arada bir 5-10 dk falan dinlendirilip devam edilmesi yönünde bilgiler verilmiş. bu bilginin doğruluk derecesi nedir acaba? gerçekten böyle mi? sizler neler söylersiniz.