BEn pazar mahalleyi toplayıp gelecem inşAma motorsuz geleceğim ben. Kurukafayı çalmasınlar
![]()
galıba ben anlayamadım ben nasıl yapmalıyımkı guzel bır tok sese kavussun motorum? onerılerınız nelerdır?
Zaten havalar da iyi olacak gibi görünmüyor gözüme..Pazar görüşelim orada..Sana daha önceki mesajımda sormuştum, şu koruma demiri işini..
Var mı elinde orjinal bir şey?
Dostum herkes farklı yöntemle tok ses alıyor. Dolayısıyla şimdi burda yöntemleri tekrardan yazmaya gerek görmüyorum. Çünkü ençok egzosla uğraşan kişi benimdir büyük ihtimalle. orijinalleri dahil 4. egzosum bu. bunun haricinde bilmem kaç kez sağsol tek ön kısa arka uzun vs kombinasyonlarında denemeler sonucunde en güzel sesin bu olduğuna kanaat getirdim ve artık değiştirmeyi düşünmüyorum. egzosu bozmadans es almak istiyorsan egzosları kesip açık tip tüp koyabilirsin. ya da egzoslardan susturucu sökebilirsizn. Bunun tarifini eski sayfalarda detaylı anlatmıştım.
Sağlıcakla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------
kalabalıktan göremedim mesajını kusurabakma. Şu an çok orijinal birşey yok elimde. BU aralar yatırımı aksesuara yapıyorumgüzel ayna sinyal ve stop+plakalık getirtiyorum. Bir de kaliteli oringsiz zincir getirttim YBN marka.
arbetus ses bu !!!!!!
eyw. gözümsen bunun maliyetini dusyan ölürsün kahrından
ya da neyden yaptığımı
![]()
Barış fuara ne günü geliyon sen? cellatım sen ne zaman geliyon? Görüşelim oralarda..
tamirci adam maliyetinden işçiliğinden kaçınmaz hele bide isteyerek merak ederek yaptımmı varya sorma gitsin ikinci el parçalar kullanır gerekırse toptancıdan yeni alır bilirim yani arbetus
bizde bisiklet işi yapıyoruz sen bizim tamirini yaptıklarımızın motorlu olan abilerini yapıyorsun![]()
şu anda daha sezonu açmadığımız için elimde geçen seneden kalan 3 4 takım falan var .Dur duuur sen pisiklet tamiri mi yapıyosunparça da satıyor musunuz? Bana bu bisikletlerin tekerleklerine takılan jant kapağı benzeri plastik şeylerden lazım bana Sende var mıdır?
Bu arada egzosların maliyeti bana boyasıyla birlikte 50 lirayı geçmemiştir.
şu anda daha sezonu açmadığımız için elimde geçen seneden kalan 3 4 takım falan var .
ne yapacaksınki onları![]()
Kalınca bozuluyo mu bunlarbayatmı
. öyle değilse senesi önemli değil. bir çiftine kaç para istiyorsun? parça takası da olur
![]()