Mondial Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar şunun farkına vardım ki bu konuda yazan mctci arkadaşların hepsi mct konusunda uzman olmuş :cat: çünkü artık mct den bahsetmek bizi açmıyor... türk dili falan kopmuşuz gene :queen: polemikte akedemisyen arkadaşın cv sini yayınlamasını biraz tasvip etmesemde cv sini görünce kendisini takdir etmeden de olmaz diye düşündüm, alnı boşuna açılmamış ........
neyse haftaya motorum 304cc oluyor inşallah en az 5 beygir artış bekliyorum bakalım ne olacak ....

Rektefeyi geniş mi açtırdın usta? :)
304cc işini ayrıntılı fotolu yayınlaman mümkünse memnun oluruz valla..
Sen turboyu sökmüştün değil mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rektefeyi geniş mi açtırdın usta? :)
304cc işini ayrıntılı fotolu yayınlaman mümkünse memnun oluruz valla..
Sen turboyu sökmüştün değil mi?

bi daha taktım ama çok hassas meretler ya :pr:... kitlettim bu seferde turboyu başlarım turbosuna dedim söktüm gene :cherry: silindirde pay var 57 piston takıcam 2 tane. orijinaller 53 yanma odası zaten daraltılmıştı ama biraz daha daraltmayı düşünüyorum..açığa çıkan enerjiyi hesaplarsak 298 ile 304cc arasında bir şey olacak bu da 3,5 ila 5 beygir gibi bişey...tahmini konuşuyorum tabi bende merak ediyorum.......

bi daha taktım ama çok hassas meretler ya :pr:... kitlettim bu seferde turboyu başlarım turbosuna dedim söktüm gene :cherry: silindirde pay var 57 piston takıcam 2 tane. orijinaller 53 yanma odası zaten daraltılmıştı ama biraz daha daraltmayı düşünüyorum..açığa çıkan enerjiyi hesaplarsak 298 ile 304cc arasında bir şey olacak bu da 3,5 ila 5 beygir gibi bişey...tahmini konuşuyorum tabi bende merak ediyorum.......

kardeşim bende modialimi 350 cc yaptım pistonlar değişti beygir artışı ve virajlarda patinaj çekiyor..

onun içinde arkaya küçük dişli taktım patinaji alması için:wiinkk:

Merhaba ;

350 cc yi blok çapı kaldırıyor mu ? Bloğun dayanıklılığı tehlikeli seviyede azalmıştır diye düşünüyorum . Çok merak ettim biraz bilgi alabilirmiyim ? Mecbur mu kaldınız bu kadar büyütmeye yoksa isteyerek mi büyüttünüz bu çapa ? Makina kaç km de ?

CTRL

Mondial yazısı tırnakla sökülüyor..
Yan kapaklardaki yazıları elinizle ya da falçatanın ucuyla çok hafif kazıyarak sökebilirsin..
Ama kapaklardaki yazılar sökülünce altında izi kalıyor, o kaçınılmaz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------

Bu mu düzgün kullanım?
Motosikleti düzgün yazmaktan önce Türkçe'yi düzgün kullanmaktan bahsetsek daha doğru olmaz mı?
Cep telefonunda Türkçe'de karakterler olan ı,u,o,u kullanıldığında karakter sayısı artar, oysa ki sen mesajında ikisini de karışık kullanıyorsun..Bu ne olacak peki?

Hayır benim için rahatsızlık verici hiçbir bir durum yok ama kendi yazdıklarınla mütemadiyyen çelişiyorsun, sonra da üstü kapalı suçu bize atıyorsun..

cevap atmıcaktım ama hala konuyu yersız sekılde uzattıgın ıcın bı cevap vermek ıstedım pc mın yurt dısından gelmesı ve ısım geregı cok fazla bıze ozgu harflerı kullanmıyorum farkettıysen. yazım hatalarım dısında hıc hıc yabancı kelımelere ozenıpte farklı yazmaya calıstıgım yoktur goruldugu uzere. ayrıca sende kı bu ofkeyı cozemedım gururunu ıncıtcek bı laf mı soledım anlayamadım ben kusura bakmayın dıye mesaj atıyorum senın tavrına bakarmısın ogretmen demıslerdı senın ıcın uzuldum ogrencılerıne bu sekılde davranıyorsan onlara da cocuklar okuldan egıtımden sogur bence.

telden gırdıgımde tamamen ıng karakterlerı kullanıyorum hatta bazen seslı harflerı kullanmıyorum bıle ogretmenım. karekter sayısı artmasın dıye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim bende modialimi 350 cc yaptım pistonlar değişti beygir artışı ve virajlarda patinaj çekiyor..

onun içinde arkaya küçük dişli taktım patinaji alması için:wiinkk:

dostum 350cc yapabilmen için 63mm piston bulman lazım piyasada yok,hadi buldun diyelim silindirler değişmesi gerekir çünkü silindir çapı zaten 62,hadi silindir uydurdun diyelim etek yatağını genişleymen lazım çünkü bulduğunu varsaydığımız silindir oraya girmez, hadi büyülttün diyelim bu seferde saplamaların yataklarını keser atarsın saplamasız zaten silindir olmaz......
bence destekli sallamışsın.. gerçekten yaptıysan nasıl olduğunuda öğrenmek isterim tabi.........
saygılar !

Barış, benimkini hatırlıyorsan eğer, sizin orada farklı tipte koruma demiri var mı?
Varsa kaç paradır ve çeşitleri varmıdır?
Benimkinde karıncalanmalar başladı çok canımı sıkıyor..Bu haftasonu metylan ile girişeceğim bakalım çıkartacak mı? Ama bu kadar çabuk paslanan bir şeyi de istemiyorum..
Bir de zaman ayarlarsam gelip hem koruma demirini hem de şu sisleri asıl farın yanına aldıralım yav hiç memnun değilim böyle çok aşağıda kalıyor..Hata ettim koruma demirine taktırmakla :pale:

Barış, benimkini hatırlıyorsan eğer, sizin orada farklı tipte koruma demiri var mı?
Varsa kaç paradır ve çeşitleri varmıdır?
Benimkinde karıncalanmalar başladı çok canımı sıkıyor..Bu haftasonu metylan ile girişeceğim bakalım çıkartacak mı? Ama bu kadar çabuk paslanan bir şeyi de istemiyorum..
Bir de zaman ayarlarsam gelip hem koruma demirini hem de şu sisleri asıl farın yanına aldıralım yav hiç memnun değilim böyle çok aşağıda kalıyor..Hata ettim koruma demirine taktırmakla :pale:

benim motor gibi olacak desene :) farlar önde olunca bence estetik açıdan daha güzel bir görüntü çıkıyor ve daha işlevsel oluyor.

benim motor gibi olacak desene :) farlar önde olunca bence estetik açıdan daha güzel bir görüntü çıkıyor ve daha işlevsel oluyor.

Aslında aşağıdan ışığı asfalta yatay olarak verince direk önünden itibaren ışıl ışıl aydınlatıyor yolu ama aşağıda olunca yağmur ve çamura çok maruz kalıyor ve sanırım titreşimden dolayı lamba patlatıyor sürekli..
Dün gene soldaki sisin lambası patladı yolda..

Ama dediğin gibi farın yanına olduğunda da hoş görünüyor :)

Aslında aşağıdan ışığı asfalta yatay olarak verince direk önünden itibaren ışıl ışıl aydınlatıyor yolu ama aşağıda olunca yağmur ve çamura çok maruz kalıyor ve sanırım titreşimden dolayı lamba patlatıyor sürekli..
Dün gene soldaki sisin lambası patladı yolda..

Ama dediğin gibi farın yanına olduğunda da hoş görünüyor :)

benimkiler çok güzel duruyorlar engin abi :)

slm arkadaşlar mct nın sesını bıraz daha gur yapmanın bı yolu varmıdır egzosu cok hırpalamadan nasıl yapabılırız ??????

muayeneden sonra sanki daha gür çıkıyor :D bir ara hava filtresi yerinden çıkmış o zaman ben bile korkuyordum sesinden :d

dostum 350cc yapabilmen için 63mm piston bulman lazım piyasada yok,hadi buldun diyelim silindirler değişmesi gerekir çünkü silindir çapı zaten 62,hadi silindir uydurdun diyelim etek yatağını genişleymen lazım çünkü bulduğunu varsaydığımız silindir oraya girmez, hadi büyülttün diyelim bu seferde saplamaların yataklarını keser atarsın saplamasız zaten silindir olmaz......
bence destekli sallamışsın.. gerçekten yaptıysan nasıl olduğunuda öğrenmek isterim tabi.........
saygılar !

kardeşim pistonu özel ollarak döktürdüm bende biliyorum ben bu işin içinde büyüdüm ben piston çaplarını ne tehlikesi varmı yokmu yaparsam ne olur diye çok düşümdüm araştırdım.yani anlıcağın gibi bizim'ki lafta değil el emeğiyle gösteririz ünerimizi kardeşim haa bide pistonlar nerde döktürdüm
gazehantepte özel çünkü piyasada bu piston pimi tutacak piston yok (saygılar)

Barış fuara ne günü geliyon sen? cellatım sen ne zaman geliyon? Görüşelim oralarda..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar