arkadaşlar ben vitesten boşa geçmekte hep zorlanıyorum bir türlü ayırmıyo bu bendemi kaynaklanıyo böyle problem yaşayan arkadaşlar varmı ya da bi sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim birde bunun yağini ne zaman değişmem gerekiyo kaç km de bir değişiyo nasil değişiyo çok şey sordum dimi neyse bi soru daha resim nasil yükleniyo benim düldülü paylaşmak isterim![]()
resim yükleme: www.imageshack.us sitesini açıyoruz. sağ kısımda "Gözat..." butonunu tıklıyoruz. Kendi bilgisayarımızdaki resimi seçmek için bir pencere açılır. Resmimizi seçiyoruz. resmimizi seçtikten sonra o pencere kapanacaktır. "Gözat..." ı tıkladığımız yerin 8 satır altında, turuncu çerçeveli "host it!" butonuna tıklıyoruz. Şimdi internet bağlantımıza ve resmimizin büyüklüğüne göre bir kaç dakika beklememiz gerekir (resim karşı tarafa yüklenmesi genelde uzun sürer). Resim yüklenince bize resmin adresini verir o site. sitenin üst kısımları hep reklamdır, bunları aldırmayın. "Hotlink for forums (1)" isimli alandaki uzuunca olan adresi kopyalıyoruz. Bu adres bize resmimizin internette ulaşacağımız adresi gösterir. Kopyaladığımız adresi bu foruma msj yazarken olduğu gibi yapıştırabiliriz. Mesaj yazarken resim butonuna felan tıklamamıza gerek yok. Olduğu gibi yapıştırım. Taaamaaam
Bu motorların şanzımanı biraz sorunlu (hepsinde değil anladığım kadarıyle) Bendede vites geçişlerinde sorun var. Boşa hiç alamıyorum. Ustayla konuştum, debraj ayarını felan denedi, nafile. Bu modellerde hep bu sorunlarla karşılaşıyoruz diyor. En sağlıklı çözüm komple şanzımanı değiştirmekmiş. Tek dişli değiştirirriz fakat diğer dişliler sorun çıkarı ilerde, diyorlar.
Burda şanzıman dişlisini değiştiren arkadaşlar mutlaka vardır. Tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Başka konu: Eksozu açtıktan beri titreşimin ÇOK azaldığını farkettim. Aslında eksozla ne alakası var anlamış değilim. Belkide tesadüftür. Şu an titreşim yok denilecek kadar az.
Son düzenleme: