azizim,
niye öyle bir sakat motoru almak istiyorsun? madem bu tesbitleri yaptin...? ben olsam almam. biraz fazla verir icime sineni alirim.
Arkadaşlar merhaba, 2.el bir 180 z one almak üzereyim ama motorun birkaç problemi var konu açarak belirtmiştim zaten.
vites geçişleri sert motor çok titriyor, iki defa düşmesi olmuş çizik yok ama sol manet yamulmuş felan bunlar önemli değilde plakalıkda çatlak var titreşimden oldu diyor. bide mondial yazısı kazınarak sökülmüş, ondan sonra 2.viteste biraz hızlanayım dedim motor çat diye ses çıkarıp kendini boşa bıraktı sonra tekrar gaz almaya başladı aklıma en çok takılanda bu oldu. acaba motorun önemli bir kazası varda toplanmışmı sonradan olabilir mi ?
2014 model 12.600 km de en son 10.000 bakımı yapılmış
Çantalar aynı model. Renk yansımasından dolayı o şekilde görünüyor. Sarı şeritli.
piyasada bunun imitasyonuda var galiba. yagmurluklar gri olani var,video da siyah mesela. yalniz dedigim gibi bir sari seritli ve kirmizi seritli var.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-tex-koruklu-yan-canta-tk-brandali-yerli-uretim-made-in-turkey-269592940/detay/
Öyle demeyin valla hiç vazgeçmek istemiyorum ama son kararımı motoru tekrar test ettikten sonra veririm artık. inş bi sorun yokturda bende aranıza katılırım z one almayı çok istiyorum
Arkadaşlar merhaba, 2.el bir 180 z one almak üzereyim ama motorun birkaç problemi var konu açarak belirtmiştim zaten.
vites geçişleri sert motor çok titriyor, iki defa düşmesi olmuş çizik yok ama sol manet yamulmuş felan bunlar önemli değilde plakalıkda çatlak var titreşimden oldu diyor. bide mondial yazısı kazınarak sökülmüş, ondan sonra 2.viteste biraz hızlanayım dedim motor çat diye ses çıkarıp kendini boşa bıraktı sonra tekrar gaz almaya başladı aklıma en çok takılanda bu oldu. acaba motorun önemli bir kazası varda toplanmışmı sonradan olabilir mi ?
2014 model 12.600 km de en son 10.000 bakımı yapılmış
Anahtarliginda metal varsa gidonun ortasi aşınıyor
Çok mu uygun fiyatı bu kadar sıkıntılısini alıyorsun