Mondial Mondial 180 Z-One Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

millet yedek parçaya ihtiyacınız olursa www.kalyoncumotor.com gayet iyi. Bana çok yardımı dokundu. Şiddetle tavsiye ederim.

Selamın aleyküm o ilandaki motor benim arkasından forumlarda konuşmak yerine direk sahibinden den bi yazmaya cesaretiniz yokmu motoru kullandıysan göstergede yazıyo herşey fazla gösterebilir ama burdan ondan bahsetmemişsiniz yani direk bu yalan yanlış 5, vitesi hayal edicek kapasiteye sahip olmadığından düşünmenide beklemiyodum sizdeki bu kadar göstermiyodur belki adam oraya ilana resimleride koymuş daha neyin derdinde siniz

Selam arkadaşlar uzun süredir girmiyorum :) Acaba ön ve arka dişlinin ölçüsünü bileniniz varmı acaba :)

bir insan kullandığı motoru önce sever sonra bağlanır o kadar görmez diyolar ben ibrede yazanı söyledim ben de duran motorun resmini atarım 120 de kalmış ibresi videoda bende biz bunu kullanıyosak bu ibrede bu yazıyo diyosak neyini uzatıyoruz şimdi o Cbr larınınzı yakın diyen arkadaşa sesleniyorum İster Cbr ını yak ister 600 lügünü tabi varsa ama motorculuk her zaman birbirine saygı duymaktır çamur atmak değildir

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

şimdi o Cbr larınınzı yakın diyen arkadaşa sesleniyorum İster Cbr ını yak ister 600 lügünü tabi varsa ama motorculuk her zaman birbirine saygı duymaktır çamur atmak değildir

Selam arkadaslar an itibari ile bende mavi 180 z one s sahibi olup araniza katildim.Motosikleti pazartesi teslim alacam.Ruhsat plaka sigorta 650 tl tuttu sizce nasıl ?

vites 1 de 63 2 de 92 3 de 110 un ustune çıktığı dogru arkdaslar iddaya giren varsa en kisa zamanda video cekelim

ilk http://hizliresim.com a gir 1 den yükliyeceğin resmi seçeceksin sonra 2 den yükle diyeceksin 15 20 saniede yükler ztn ve 3 te formlar yazan kutucuktaki metni kopyalayıp formun yazma yerine yapştrcaksn cevapla diyeceksin tamamdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar