Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
mondial 151 rs mi yoksa as 150 t mi

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye motor alıcam da o yüzden.sizcemondial mi alayım asyamı modelleri yukarda yazıyo.kullananlardan rica ediyorum beni bilgilendirin.ben 151 rs düşünüyorum ama sizin de düşüncelerinizi bekliyorum.LÜTFEEEENNNN!...

Niye öyle Dalga Geçiyosun Ki ? 151 Rs Kötü Motor Mu Ayip Ediyosun Bak

Son düzenleme:
bi aralar bendede vardı karizma bilenler bilir :)[/QUOTE]

bilmezmiyiz abi sen den ilham aldık:queen: :queen: :queen:

jaaaa mondialci tam yerine sormusun soruya.. ama haziri seven adamsin haa :) bak gecmisteki 132 sayfaya... orda memnun olanlar, neden menun olduklarini, olmiyanlarda nedenlerini bi güzel acikliyor. edin fikrini al motorunu :rendeer:

burda kıme saorarsan sor mondial der cunku onlar mondıalden yana tercıhnını kullanmıslar bıle ama ben cok arastırma yaptım ve bunu aldım ve fıyatına gore harıka motor

thr

ARKADAŞLAR BENDE RAPTOR 666 arkadaşımız gibi büyük motora geçmeyi düşünüyorum 151 RS yi satıyorum daha 700 kmde ilgilenen olursa msj atsınlar keyifli sürüşler:) bu arada 2.el piyasasını bilmiyorum 151 rs nin bilen warsa bilgilendirirse sewinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
thr' Alıntı:
ARKADAŞLAR BENDE RAPTOR 666 arkadaşımız gibi büyük motora geçmeyi düşünüyorum 151 RS yi satıyorum daha 700 kmde ilgilenen olursa msj atsınlar keyifli sürüşler:) bu arada 2.el piyasasını bilmiyorum 151 rs nin bilen warsa bilgilendirirse sewinirim.

1200 - 1350 arası gider

ewt gençlik ilk cezamı yedim kaskım yoktu sokak arasında bi trafik polisi cıktı 50 kağıtımı aldı ! aman kasksız gezmeyin önce canınız sonra paranız için

49 ytl dımı alalala kaska cexa yazmazalrdı pek nese abı canın saolsun onemlı dııl ıyıkı ehlıyetın var

evet 2.243 km deyim
0 dan beri aynam kırıldı kaynak. egzost kıskaçları gevşedi bide yağmura yakalandığım bi gün sigortalarım patladı 2 si birden
başka sorun yok
balatalar biter gibi oldu en kısa zamanda değiştiricem
yeni kullanıcılar a tavsiyem:
-hemen bujiyi değiştirin bosch buji takın yolda kalmazsınız.
-egzost kıskaçlarına sağlam açılmıyacak bi civata bulup takın
-akünün bulunduğu yerin üsy kapağının takıldığı kenarlara şamblem parçası -kesip boydan boya sıkıştırın (akünün ve sigortaların ıslanmaması için)
-koltuğun altındaki bagajı söküp hortumları plastik kelepçelerle sabit ve ısınmayan yerlere tutturun
-fren balatalarını serviste çok iyi ayarlatın (yoksa rodaj dolana kadar biter)
-hava filtresini sökün kutunun iç kısmında 3 hava girişi var biri süngerle kapalı. süngeri orta bölmeye takın (hem daha az yakar hemde daha performans alırsınız)
-rolantiyi 1.100 devire ayarlayın
-bide mümkünse ısınmadan tam gaz yapmayın!!!...

ben bu yazdıklarımı uyguladım sorunsuz prıblemsiz geziyorum:))
her hafta sonu ağvadayım 2 kişi biniyoruz ve sorun yaşamıyorum
yakıt 1 depo 240 km normal kullanımda..
son sürat düzde 110-115 arası (rüzgara göre değişiyor) rampa aşşağı 130 a kadar yolu var..
herkeze keyifli sürüşler...

merhaba arkadaşlar .foruma yeni katılıyorum.öncelikle 151 rs hastasıyım.benim motorum 7900 km de .ve tek ayrıcalığı 7900 de sorunsuz tek mondial olması :Dmotorum yağ değişimi hariç hiç servise girmedi. en son yakıtını ölçtüğümde 1 km ye : 59 ykr yakıyo :)) 1 depopyla rahat 350km gidebiliyorum. ayrıca 2 kişi mersin yolunda 125 çok rahat yaptım.bir anlam getirebiliyormusunuz ? servis bir anlam veremiyoda :p cvplarınızı bekliyorm..

okan4037' Alıntı:
49 ytl dımı alalala kaska cexa yazmazalrdı pek nese abı canın saolsun onemlı dııl ıyıkı ehlıyetın var
yok be abi ehliyetde yoktu dosya wardı onu zorlana kabul ettirdim yoksa 800 fln yazıodu.. onu yazsa ztn motordan sogurdum walla :queen:

:) abuuu sendeedmı yok ıyı ıkna etmısın yerınde olsam motora bınmem ben bınmıyorum zaten

ya millet ben bişi sorcam
motorla yola çıktıktan 15 dakka sonra belimle sırtım arsında bi ağrı başlıyor
bu ağrı normalmi nerkezde oluomu
scooter yerine naked bi motor kullansam gene olurmu
bellik bi işe yararmı bu konuda ??

himmm ilginc... scooterde biraz daha dik oturuyorsun bu dogru, sirtinin hafif kavisli olmasi omurliklerinin acisindan daha sagliklidir ama muhtemelen ne naked, nede baska bir motor da daha iyi bir sonuc alabilirsin. fakat denemekte fayda var tabii

okan4037' Alıntı:
:) abuuu sendeedmı yok ıyı ıkna etmısın yerınde olsam motora bınmem ben bınmıyorum zaten
abi dayanamıom biniom işte :p bagajda dosyayla geziom:cherry: öbür hafta cezayı ödemeye giderken onuda alırız.. aman sende dikkat :wiinkk:

sehir icinde bişiy demiolar ben kac kere karsi karsiya geldim polislerle bişiy demiolar.korkmadan yanlarindan gecersen birasda sansin varsa yirtarsin:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar