Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
çok teşekkür ederim bilgiler gerçekten işime yaradı ilgilendiginiz için hepinize teşekkür ederim:)

WALLAHI ARKADASKAR MONDIAL 151 RS YARIN ALIYORUM VE COK MEMNUN OLAN ARKADASLARIM WAR BIR SORUN CIKACAGINI SANMIYORUM COK HARIKA MOTORLAR BEN BUNDA 110 YAPSAM BANA YETER :d

şubatın sonundan beri takip ediyorum forumu, her sayfasını hatim ettim valla:queen: ve sınavlar bitti dönüyorum memleketime, 1 hafta içinde kırmızı rs'm altımda olucak. işallah büyük sorunlarla karşılaşmam, küçük sorunlar halledilir.. alır almaz foto yollarım, iyi sürüşler herkese.

Arkadaşlar 151 Rs bende kullandım en yakın arkadaşımda 2000 km yi geçti hiçbir sorun yok daha sadece düşüp aynayı kırdı ..alın derim yani

Selam ArkadaŞlar!
Son Bİ Haftadir Motorum Yok, Sattim.
Ne BİÇİm Bİ HastalikmiŞ Bu Motor Tutkusu, Gece RÜyama Gİrİyo! Sİgara Gİbİ BaĞimlilik Yapiyo Meret! Şİmdİ Bİraz Daha BÜyÜĞÜnÜ Alicam İnŞallah. Herkese Kazasiz Belasiz İyİ SÜrÜŞler! Allaha Emenet Olun...

arkadaslar, topigimiz gittikce yavasliyor... demek sorular sorulmus, cevaplar yazilmis. herkezin eline saglik, özellikle motorinn abimizin. bu kadar faydali bilgiyi bir arada toplayan, sorun cözen baska bir siteye rastlamadim dogrusu. ama madem bizim motorlar 151 biraz daha ikinalim ve su an 124 olan sayfa sayimizi 151'e getrip ölye birakalim.

Arkadaşlar ben rs 151 mi yoksa 150 t 1 mi alsam diye karasız kaldım konforda önemli güçte sizçe arkadaşlar bana bir yol gösterseniz hepinize şimdiden teşekkür ederim......

Nİye Ayip Olsun Okan4037? 1500 Ytl'ye Bİ ArkadaŞima Sattim. Sifirdan Farksizdi, Cİllop Gİbİydİ.

Bence Kesİnlİkle 151 Rs. DİĞerİnİ Kullanmadim Ama Hakkinda Pek De İyİ Şeyler Duymadim İdrİs.

Son düzenleme:
arkadaşlar sonunda egzoz zırıltısından bıktım ve egzozu komple söktüm fabia'ın önerileri doğrultusunda perçinleri matkapla çok kolay çıkarılıyor fakat içte kalan parçaları sallayıp çıkarmak gerekiyor baya bi salladıktan sonra çıkıyorlar resimlerini foruma eklicem
selamlar...

arkadaşlar nihayet ben de kavuştum 151 rs'me.. fotoğrafları paylaşmak isterim sizlerle...

not:arkadaki çantayı 50 YTL'ye taktırdım.. motoru 700 peşin 1000ytl yide 8 taksit 125'er ytl.. normalde 1.737ytl'ydi, 37 ytllik küçük bi indirim oldu.. Motoru fethiye - muğladan aldım...

şimdiye kadar hiç doru durust başıma bişi gelmedi ama bu aksam olan oldu.

arkadaşla alış-veriş merkezine gittik, motoru tam park ettik, bide baktık ki benzin damlıyor, benzin hortumu sanki bıçakla kesilmişcesine yırtılmış. giderken motora bindik ama dönüşte motor bize bindi :pr:

ya şimdi ben bunu napıyım ? servise götürsen neyle götürcen, kendim değiştirmeye kalksam neden uğraşıyım ki nasıl olsa garantili.

nightmare_in_u arkadaş motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazası belasın binmeyi nasip etsin.

YeMZeT arkadaş sanada çok geçmiş olsun o hortumlar bende dikkat ettim çok inceler bece bir izolasyon bantla sar ve doğru servise götür değiştirsinler .

MERHABA ARKADAŞLAR
Sonunda egzosu hallettim fotolarınıda ekledim çalışmamı kısaca özetliyim.
Önce egzozu yerinden çıkardık sonra perçinlerini 4'lük matkap ucu vasıtasıyla yerinden söktük ve alüminyum parçayı çıkardım içinde kalan perçinleri çıkarmak için yukarı aşağı baya bi salladık (deli etti beni :pr: ) sonunda çıkardık. sonra 6'lıl kılavuzla perçinlerin yerine diş açtık. sonra alüminyum parçayı yerine takım 6lık civatalarla sıktık ve sapa sağlam oldu. sonra egzozu yerine tutturdum.
eğer buda ileride çıkarsa 4'lük çakma somun basacam delikleri ömür billah çıkmaz daha :p
sizinle paylaşmak istedim saygılar....

arkadaslar benim arkadasım da 151 rs aldı alalı 1 ay oluyor ama bu gün çeşmeye gittik neredeyse egsoz düsecek yerinden o kadar sallanıyor bizde iple bagladım o da sıcaktan eridi ve koptu yani bu egsozsu sabitleştirmenin yok mu bi yolu !!??

kozmiktohum' Alıntı:
nightmare_in_u arkadaş motorun hayırlı uğurlu olsun allah kazası belasın binmeyi nasip etsin.

teşekkürler kozmiktohum hepimiz kazasız belasız bol sürüşler yaşarız umarım...

ya peki bu egsoz sorun çıkarmadan bi önlem alabilir miyiz? dediğin yöntem çok çetrefilliymiş kozmiktohum, daha kolay bi yolu yok mu, sallanmadan sallanmayı kesecek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar