Arkadaşlar, öncelikle bu motor hız için tasarlanmamıştır.Ancak ben 110 kg.olmama rağmen her yolda 110,düz yolda 120 ,biraz da rampa aşağı 130 görüyorum.Kilosu yarı kiloma yakınlar da bu süratlere daha çabuk çıkacaktır eminim. Rodaj sonrası motor süratlenecek diye bekleyen nafile bekler.Rodajda maksat parçaların birbirine alışmasını sağlamaktır.Yağı değişene kadar motoru üzmeyeceksiniz.hele ikinci yağ değişimi de olduktan sonra atış serbest.
Gelelim hız konusuna: Rodajda basmıycaktık,rodaj bitti napıcaz? ayar yapıcaaz veya yaptırıcaaz.Bu ayarlardan en önemlisi hava filitre sünger ayarıdır

)) Motorun hızlanmasını en fazla o etkiler.Detaylara girmek istemiyorum,biraz araştırın artık.
Bir diğeri bazılarında frenler sıkıyor.Bunun sebebi de kaliper diskleri dış hava şartlarından etkilenir ve korozyon yapar.Arabalarda da başına gelen bilir.Hidrolikle veya çok ince zımpara ile pistonlar temizlenir (usta işidir).
başka bir unsur,kayış aşınmıştır,motor çekişe kalkar ama süratlenmez.Değişmek gerekir.
Başka bir arıza : karbüratörün üstündeki vakum diyaframı yırtık olabilir,gaz kovası kalkamaz.
Bir diğer ve basit olan : karbüratör memeleri tıkanmış olabilir.
Otomatik jikle kapatmıyor olabilir,(kablo,soketi gevşek veya elk. gelmiyor olabilir.)
Eksoz perde atıp,çıkışı tıkayabilir.
Biraz detaylara daldım kusura bakmayın ama amacım fikir vermekti sadece. bazı arızalar ancak serviste giderilmelidir,lütfen bunu gözardı etmeyin.
Yukarıda arızalar illaki olacak diye bişey yok arkadaşlar.Hızlanma sorunu başka yerden de kaynaklanıyor olabilir.Ben genel olarak yazdım.
Herkese selamlar...:bounce: