:cat: sorun diil neonlarıda yazmıştım bi aralar 50 li safalarda biyerdeshouebut' Alıntı:Ayrıntılı cevabın için çok sağol raptor666:cat:
yoo çıkmadı zaten garanti işini genel düşünmeyin buzdolabımı bu yaw:queen: yani demek istediim egzosunu çarpar yada kurcalarsan egzos garantiden çıkar , karbüratörü kurcalarsan karbratör çıkar onun gibi yani tamamını tek parça olarak düşünmeyinMengu16' Alıntı:RAPTOR666 , senin motor garanti kapsamından çıktımı ?
enis51' Alıntı:arkadaslar bugun motorumla ilk kazamı yaptımon grenajda kırıklar var camurluk kırık aynalar kırıldı ama cok şükür bende bişey yok.otobusten yag akmıs yola ordan gecerken 30 km hızla frene basaınca motor altımdan kayıp arabanın birine çarptı.180 ytl hasar çıktı.neyseki bende bişey yok.yeni ayna aldım parlak korom kaplı çifti 15 ytl eskisinden güzel bir görüntüsü var.herkese saygılar
kardes gecimş olsun ALLAH(cc) kimseye kaza yüzü göstermesin.enis51' Alıntı:arkadaslar bugun motorumla ilk kazamı yaptımon grenajda kırıklar var camurluk kırık aynalar kırıldı ama cok şükür bende bişey yok.otobusten yag akmıs yola ordan gecerken 30 km hızla frene basaınca motor altımdan kayıp arabanın birine çarptı.180 ytl hasar çıktı.neyseki bende bişey yok.yeni ayna aldım parlak korom kaplı çifti 15 ytl eskisinden güzel bir görüntüsü var.herkese saygılar
aminn saolasın kardeşebleksin' Alıntı:kardes gecimş olsun ALLAH(cc) kimseye kaza yüzü göstermesin.
oleceksin' Alıntı:valla hiç bilmiyorum ama bildiğim bişey var servisim bana mondial lerin topununda pert olduğunu söyledi kendisinin mondial e karsı anti patisi varda.ona göre o motor ları buz dolabının yanında esantiyon diye vermelilemiş.onlar gitsin ugur la dondurma yapsınlar diyor. :queen: :flower:
stenza' Alıntı:aynen öyle bir kaç senede merak etmeyin kimse elini bile vurmayacak ve ortalık istif ikinci el 500 ytl den motor kaynayacak . bunlar da iflas edecekler . göreceksiniz direk bırakıp kaçma teknikleri bulacaklar . 500 -300 ytl ye motor kayanyacak ortalık ikinci el ama alan olmayacak .
o gün biri çamurlk kopmuş tekerleği tıkamış videoları var bir seyredin Allah aşkına bir görün rezilliği düz yolda MONDIAL nasıl dağılır bir görün .