raptor allah akıl fikir versin 
solistalper' Alıntı:ben aldığımdan beri hep tam gaz sürüyorum rodaja hiç dikkat etmedim 10 liraya 140 km yapıyodu bi ara hava filtresi kirlenmiş baktım 10liraya 110-120 km yakmaya başladı ama iyi bi temizlik sonrasında bakım ve idareli bi kullanımla 10 liraya enson 165km yaptı bende şaşırdım walla
senin soru arada kaynamıştır tekrar alalım soruyufbmania' Alıntı:herzamanki gibi bi soru sorup cwp alamadım ! eywalla ! !
kardeş kime dediğini anlamadımvoldemort
KARDESIM YI YAPMISSIN AMA gozunu seveyım su merede guvenıp basma ya scooter degılmı babacan. walla ben 90 a (scooterda) adrenalıjn tavan yapıyo. yapmayın. hız ıyı degıl
RS151' Alıntı:
vieri2005' Alıntı:bende bikaç gün önce aldım rs 151 siyah..100 kmdeyim şimdilik bir sorun yok..max 115 yaptım..listeye benide eklemeyi unutmayın..151 rs siyah..Ankaradayım..
balatalar çapraz basıyo olabilir aynı sorun bendede vardı servise ayarlattır bende 90 ı geçemezdim ozamanlar şimdi 110 falan basıyofbmania' Alıntı:raptor kardeşim saolsasın ilgin için... benim balatalardan fren sıkınca cok fena ses geliodu ama artık fren basmadanda ses yapıo sanki sürtüo gibi.. bu benim hızımı gidişimi etkilermi? thanx :rendeer:
By CaPTaiN
Bir sorum olucaktı benim
Motoru aldığımdan beri sadece ilk gün 95 oktan benzin koydum onun dışında şuan 700 km'de ve hep 100 oktan fullforce koydum... Sizce fullforce dewam mı edeyim yoksa 95 e mi geçeyim... Çünkü ara sıra gazı veriyorum motor biraz daha sonra nos basılmış gibi artıyo hızı?
fbmania' Alıntı:benim werdiğim cewaptanmı bahsedion