Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
tebrikler

solistalper' Alıntı:
ben aldığımdan beri hep tam gaz sürüyorum rodaja hiç dikkat etmedim 10 liraya 140 km yapıyodu bi ara hava filtresi kirlenmiş baktım 10liraya 110-120 km yakmaya başladı ama iyi bi temizlik sonrasında bakım ve idareli bi kullanımla 10 liraya enson 165km yaptı bende şaşırdım walla

http://www.ekincaglar.com/music/sen_nerelerdesin.html[/QUOTE]

Tebrik ederim kardeşim çok güzel olmuş verdiğin link e baktım başarılar dilerim.

KARDESIM YI YAPMISSIN AMA gozunu seveyım su merede guvenıp basma ya scooter degılmı babacan. walla ben 90 a (scooterda) adrenalıjn tavan yapıyo. yapmayın. hız ıyı degıl

bende bikaç gün önce aldım rs 151 siyah..100 kmdeyim şimdilik bir sorun yok..max 115 yaptım..listeye benide eklemeyi unutmayın..151 rs siyah..Ankaradayım..

fbmania' Alıntı:
herzamanki gibi bi soru sorup cwp alamadım ! eywalla ! !
senin soru arada kaynamıştır tekrar alalım soruyu
voldemort
KARDESIM YI YAPMISSIN AMA gozunu seveyım su merede guvenıp basma ya scooter degılmı babacan. walla ben 90 a (scooterda) adrenalıjn tavan yapıyo. yapmayın. hız ıyı degıl
kardeş kime dediğini anlamadım

vieri2005' Alıntı:
bende bikaç gün önce aldım rs 151 siyah..100 kmdeyim şimdilik bir sorun yok..max 115 yaptım..listeye benide eklemeyi unutmayın..151 rs siyah..Ankaradayım..

Kardeşim hayırlı olsun, güvenli emin sürüşler dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün A2 sınavına girdim arkadaşlar bir terslik olmaz umarım gerçi bildiğim sorulardan yanlışlar yaptım ama umuyorumki 1 ay içinde ehliyet gelicek, polis korkusundan uzaklaşmak iyi gelir psikoz oldum bea :) yolda yürürken bile ALLAh ehliyetim,kaskım yok tribinden :)

raptor kardeşim saolsasın ilgin için... benim balatalardan fren sıkınca cok fena ses geliodu ama artık fren basmadanda ses yapıo sanki sürtüo gibi.. bu benim hızımı gidişimi etkilermi? thanx :rendeer:

Bir sorum olucaktı benim ;)

Motoru aldığımdan beri sadece ilk gün 95 oktan benzin koydum onun dışında şuan 700 km'de ve hep 100 oktan fullforce koydum... Sizce fullforce dewam mı edeyim yoksa 95 e mi geçeyim... Çünkü ara sıra gazı veriyorum motor biraz daha sonra nos basılmış gibi artıyo hızı?

fbmania' Alıntı:
raptor kardeşim saolsasın ilgin için... benim balatalardan fren sıkınca cok fena ses geliodu ama artık fren basmadanda ses yapıo sanki sürtüo gibi.. bu benim hızımı gidişimi etkilermi? thanx :rendeer:
balatalar çapraz basıyo olabilir aynı sorun bendede vardı servise ayarlattır bende 90 ı geçemezdim ozamanlar şimdi 110 falan basıyo

By CaPTaiN
Bir sorum olucaktı benim ;)

Motoru aldığımdan beri sadece ilk gün 95 oktan benzin koydum onun dışında şuan 700 km'de ve hep 100 oktan fullforce koydum... Sizce fullforce dewam mı edeyim yoksa 95 e mi geçeyim... Çünkü ara sıra gazı veriyorum motor biraz daha sonra nos basılmış gibi artıyo hızı?

bence 95 e devam çünkü bizim motorların sıkıştırma oranları 100 için yeterli diil zarar verir pistonlara

Mondial RS 151'i , Asya 150 T veya benzerleriyle eşit koşullarda
yarıştıran varmı ? Hangisi daha güçlü ?

151rs we asyanın motor gücü hemen hemen aynı fakat asyanın kasası rs ye göre daha agır oldugu için rs daha seri!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Puahahah mengu16 sanki racing modellerden bahsediyorsun bırak kaç basarı ve şu sitedeki kişilerede ALLAH akıl fikir versin ne diyim. Bırakın ya aklınıza bi sokun artık motosiklette yerleşim birimi içi 50 km, yerleşim birimi dışı 70km, otoban 80 km. Ne olur geyikle cevap vermeyin mecbur kalıyoruz cart curt yok hikaye bu bende kullanıyorum tabi canınızı sevmiyorsanız kötü örnek olarak diğer insanların canınıda soğutmayın gazcılığı bırakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar