o model zaten 125 lik ramzeyin kasasına sahiptimotor ise 151rs ile aynıydı bu model tutulduğuna göre ona gerek kalmamış olabilir hem o kasa sevilseydi ramzey çok satardıMondial RSI 151 , modeli neden iptal oldu ?
ben aldığımdan beri hep tam gaz sürüyorum rodaja hiç dikkat etmedim 10 liraya 140 km yapıyodu bi ara hava filtresi kirlenmiş baktım 10liraya 110-120 km yakmaya başladı ama iyi bi temizlik sonrasında bakım ve idareli bi kullanımla 10 liraya enson 165km yaptı bende şaşırdım wallaMotosikleti alalı 1 gün oldu şehir içi 100 km yapabildim yarım depoyu çok az geçti, sanırım 200 km'yi rahat görecek. Bu 151 Rs için bir sürü yorum yapan arkadaş var 53,65,75 ve 80 kuruş yakıyor diyorlar tabi kullanma şekillerini bilmiyorum. Aranızda rodajını düzgün açmış ve km'ye ne kadar yaktığını söyliyebilecek bir arkadaş varmı ? umarım kaale alıp cevaplama zahmetinde olacak insanlar vardır ..
dostum ben denemek için bi kısmını boyadım motorun kaliteli bi boya kullanırsan tutuyo ben mat siyah denedim ARN 125 inki gibi hoş oldu ama toz tutuyo bide o kaporta parçalarının hepsini yenilesen en çok 160-170 lira tutuyo ön göğüs ve koltuğun altındaki siyah parçalar dahil bende düşüre düşüre kırdım her yerini enson tek teker yapıyodum fazla kalktı soora ben atladım oda küüt yere aynalar falanda gitti tabiBornToParty' Alıntı:arkadaşlar motoru boyattırmak istiyorum ama şüphelerimde var doğrusu plastik aksamı çokmu pahalıdır bu meletin dış platik aksamı alsamda yeniden iki renk ama tek motor olarak canım sıkıldıkça değiştirsem çokmu uçmuş olurum :mrgreen: