Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
selam dostlar ben mondialle asya motor karşılaştırması yaptım arada 2 hp fark war doğrumu sizce

Arkadaşlar., Benim devir saati çalışmıyor ne yapabilirim bilen varmı?
ne kadar basarsam basayım devir göstergesi 0'da:queen: :queen: . kendim yapabilirmiyim?? yoksa servise mi bırakayım.
Motorinn abi kendini fazla özletme... :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar rodaj falan yalan yaaa bakımlarını dogru yaptırın yeter. ben motoru aldıgım gun 90 km hız yaparak geldım eve. ertesı gunlerde 110 vs düşmedim hic hızı. su anda motor 110-10 arası oynuyo duzlukte. rampa aşşagı 130-133 arası.. 135 gormedı..

+ motorumun amortisor lerı cok sert. ne yapsam da bıraz daha yaylanır hale gelse? bugun motorla ılgılenıcem, herseyını kurcalıcam. yapıcam motoru yepisyeni :)

Arkadaşlar motorun kitapcığına baktım ama göremedim.belkide gözümden kaçtı şu kilometre göstergesinin hemen altında telefon avizesine benzer bi simge var o bende ara sıra kırmızı yanıyor.Bunun anlamını bilen varmı bi problem olabilir ama işten fırsat bulup servise gidemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Cevap

RS151' Alıntı:
Arkadaşlar motorun kitapcığına baktım ama göremedim.belkide gözümden kaçtı şu kilometre göstergesinin hemen altında telefon avizesine benzer bi simge var o bende ara sıra kırmızı yanıyor.Bunun anlamını bilen varmı bi problem olabilir ama işten fırsat bulup servise gidemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Canım Kardeşim o kırmızı ışık, cep telefonu sinyali , o yanıp sönerse cep telefonun çalıyor demektir veya yakınlarda birinin telefonu çalıyor demektir. byyy.:cat:

EFE MERT arkadaşım ankarada şaşmaz ın karşısında başkent sanayi var orada şimşek isminde bir servis var tavsiye ederim

beyler haberınız olsun o telefon gostergesının ayarları bozuk nedır bende herzaman yanıyor... ona bakmayın sız

arka koltukta oturmak çok zor bazı scooterlarda ayak koyma yeri arkada ama mondi 151 rs te ayaklarımı taa öne kadar uzatmak zorundayım bi de inince her yerim tutulmuş oluyo. arka tarafa ayaklık takılabilir mi???

esed' Alıntı:
Canım Kardeşim o kırmızı ışık, cep telefonu sinyali , o yanıp sönerse cep telefonun çalıyor demektir veya yakınlarda birinin telefonu çalıyor demektir. byyy.:cat:

Evet ya arkadaşım cep telefonumu yaklaştırdığımda o ışık yanıyor teşekkür ederim aydınlattığın için :)

arkadaşar benim motor bi türlü çalışmak bilmiyor, ayak marşıyla 5-10 dak. uğraşınca ancak çalışıyor. servise götüdüm karbüratör meme yapmış dediler (ne demekse), temizlediler ama eski tas eski hamam.. biraz gez düzelmezse karbüratörü garantiden değiştiririz dedi servis. nedir bu olayın aslı? çalışınca performansı süper, ben motorumu çok seviyorum ama bu çalışmama olayı beni deli edecek......

unutmusum yaa kusra bakma valla yaşlandık işte:p

bıde ön tekerlegın orda sarı bı ısık yanıyor onu senmı koydun bende yokta.. yoksa aldıgındamı vardı:silent:

Son düzenleme:
aga motor yanmaz diolar ama ya yanrsa bide son gazdasin.dene ama sen bilirsin.e-5 te yanan bi 151 rs gorurseniz bilinki o RAPTOR666 iydi:) :mr:queen: green:

mrb.arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bende 1 ay önce rs 151 aldım.memnun sayılırım.biraz çok yakıyor gibi.uzaktan kumanda taktırmayı düşünüyorum.aslında çok dandik gibi ya..şöyle geçen bi inceledim.plastik aksamı berbat.hertarafını sökülüyo.çok basit bi yapım ama 1,5milyarlık motordan ne bekliyorum ki?orjinal çin malı.kalkışı güzel.çekişi iyi.bende kırmızısı var.ufak tefek modifiyeler yapmayı düşünüyorum.

ya arkadaşlar motor yolda giderken gazı bırakınca eksozdan pat pat diye sesler gelmeye başladı eksozdan yedikmi acaba eksozun başını ne dersiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar