aynı seyden bahsedıyoruz. bugun piaggio skipper kullandım. lastik ebadları falan aynı tahmınımce bizim rs 151 lerimizle. benim rs imi kullanırken buyuk bı enerji sarfedip, sanki maktapla taşı deliyormuş gibi geçtiğim yollardan, skipper TİTRETMEDEN geçti. ne yapılabılır. motorin abiyle bi konuşmamda , amortisorlerın yapısını ıncelemeyı dusunuyorum demıştı bana. acaba ne yaptı. çok acayip rahatsız oluyorum süspansiyonlarından.
bi diğer problemimde motorla yollardaki beyaz yavaşlama şeritlerinden falan geçerken , arkadan pat pat dıe bısey vuruyo, ses gelio. yanı depo ya bısey mı vuruyo, yoksa bı parça boşta duruyo da grenaja mı vuruyor anllayamadım. sınırımı bozuyor.
bu ıkı problemı halledersem motor guzel olucak. bide bu hava fıltresını nasıl temızlıyosunuz? ustu toz ıcındeydı. heralde içi de oyledır. bı yolunu bulup temızlemem gerekıyor. motor da bu aralar çok yaktı, hava alıyo karburator heralde bi yerinden. servise sokucam motoru.
+ motora xenon ampul takıcam, bakalım sonuç nasıl olucak, neon da dusunuyorum. motorda reel değişikliklere gidicem