Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
ya arkadaşlar benim arka diskten ( balatadan )gelen ses hala kesilmedi servise de gittim egzost u çıkarıp yaptılar sözde ama olmadı... bu arada dikkatimi çekti dün yolda bir rs modeli daha gördüm aynı ses onda da vardı.. sizde de varmı bu ses olayıı. servis önemli bişi feğil diyo ama benim kafama takıldı yinede

motorin bu kasayı tercih sebebim fazla büyük diil yani zat 150 ve asya t1 e göre , ufak kasada 150cc nin performansının iyi olcanı düşündüm yanılmamışım bu ebattaki 125cc ile büyük kasa 150cc ler RS in yanından bile geçemiyo kalkışta honda titana bile atlıyo ama soorası için bişe demiyom :)

mhakanhanci eğer freni sıkınca tıkırtı geliyosa orta göbek gevşemiştir yok eğer cızırtı geliyosa balata diske çapraz basıyodur

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler

:bounce: Hepinize boool selamlar. Şu an 151 rs siparişi verdim o kadar kaba gürültüye rağmen. Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Özellikle motorinn abime de teşekkür ediyorum verdiği mücadele için.
görüşmek , :queen: gülüşmek üzere..::alkiis::

arkadaslar bu rs ler kac yakıyo ben hala forumlarda bulamadım benzın sarfıyartını 15 ytl benzın attım 120 km de bıttı nası iş anlamadım

radyolok' Alıntı:
arkadaslar bu rs ler kac yakıyo ben hala forumlarda bulamadım benzın sarfıyartını 15 ytl benzın attım 120 km de bıttı nası iş anlamadım

arkadaşım benzincini değiştir sana benzin yerine hava basıyorlar.benimde başıma geldi.

caner_37' Alıntı:
sen kaç kişi biniyorsun benim motor 100 bin yakıyo
ben 60 kg um tek bınerım motora,,, 40 la giderim km de 80 bin yakıo:cat:
ayrıca ust uste mesaj yazmak yasak haberın olsun...

esed' Alıntı:
:bounce: Hepinize boool selamlar. Şu an 151 rs siparişi verdim o kadar kaba gürültüye rağmen. Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Özellikle motorinn abime de teşekkür ediyorum verdiği mücadele için.
görüşmek , :queen: gülüşmek üzere..::alkiis::

Eywllh kardeş.
Bu topiğe yazdıklarım ve verdiğim destekteki amacım avrupalının yaptığı gibi bir fun oluşturmaktır.Zamanında Fabrikası 1984te sanırım kapanan Alman zündapp marka motoruma,yine alman fan kulübünden az buçuk almanca ve karışık ingilizce ile parça getirtmiştim(Hem de postayla).

Yani bu tür forumlar,fun kulüpleri ve organizasyonlar çok önemli bir motorcu için.Hem parça tedariki,hem de teknik destek sağlayabiliyor insan.Ayrıca senin başına gelen öbüründe de olmuşmu,nasıl halletmiş öğrenebiliyorsun.Toplantı ve geziler yapıyor yeni motor kardeşleri ediniyorsun.
Bizlere bu ortamı sağlayan Motosiklet.net yönetimine de buradan ayrıca teşekkür ediyorum.

ya ben 1000 lik bakıma goturmıcem yagınımı degıstırmem gerekıyo yoksa yapılacak seyler varmı daha

ya arkadaşlar B den A2 ye geçişte yok trafiğe, yok heyet raporuna, yok kursa, şuna buna ne kadar veriliyo ayrıntılı bilen var mı?

sevgili nightmare bende şimdi o zırvalıklarla uraşıyorum.Ankara da kurs bedeli 225 ytl ye mal oldu ama ehliyet için nekadar istiyolar onu bilemiyorum.

Konuyla pek ilgisi yok ama birşey sormak istiyorum.
Motoru ilk aldığınızdaki fatura ile plakasız 1 ay motora binilebilir diye
duydum doğrumudur ?

Mengu16' Alıntı:
duydum doğrumudur ?
trafiye yakalanmadığın sürece binebilirsin..:D

okan4037' Alıntı:
arkadan bı cızırtı gelıo onumu soyluyorsun

evet genelde gaz verince geliyor dikkatlice inceledim balataların olduğu yerden geliyor servis egzost u söküp yaptı ama gene ses var ne yapayım arkadaşlar servis heralde anlamıyo bu iştenn:pr: :pr: :pr: :farao:

birde hani arkadan gıck gıck diye ses geliyor demiştim onu hallettim çalıştırma pedalını söküp biraz üste alınca ses gitti biliniz olsun. :cat:

Mengu16' Alıntı:
duydum doğrumudur ?
plakasıs motora tam 3 ay binebilirsin arkadaşım bundan kesinlikle eminim benim 4 ay oldu ::unsure:: cezaya girdim şimdi boşu boşuna 80lira fazladan ödicem:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar