Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
Arkadaşlar yazın tatile giderken motorumuda götürmek istiyorum ama hiç bir kargo almıyor.Ankara dan Bodrum a bu motoru sizce nasıl götürebilirim bildiğiniz yada yönlendirebileceğiniz bir yer varmı

Arkadaşlar yazın tatile giderken motorumuda götürmek istiyorum ama hiç bir kargo almıyor.Ankara dan Bodrum a bu motoru sizce nasıl götürebilirim bildiğiniz yada yönlendirebileceğiniz bir yer varmı
belki şehirler arsı otobüsler alabilir konuşman lazım
arkadasım bu mondial lerin genellıkle ortalama yakıt tuketımlerı 100/3 litre yakar ortalama km de 85 bin dir.. ayrıca hıckımsenın motoru 65 bin yakacagını zanntemıyorum
65kuruşu bilmem ama ben,mki 10 liraya 140km gidiyo oda yaklasık 72 kuruş oluyo

Arkadaşlar merhaba! yaklaşık 23 gündür beklediğim egsozum bugün garantiden değişti.Eh biraz geç olsa da eskisi gibi yepyeni oldu bilginize.Gecikmeye rağmen tşk. Mondial... :rendeer:

arkadaşlar, uzun bir süredir bu siteye üyeyim,arada sırada takip ediyorum.En sonunda ben de sarı bir rs151 aldım.Gerçekten çok hoş bir motor. Bikaç gündür kullanıyrm,bi sorun çıkartmadı.Sadece parklar ve göstergeler yanmıyodu, dedim adamlar göstergelere ışık koymamış herlade :) .servise gittim,kablolar ii takılmamış.onun dışında biraz fazla yakıyo gibi geldi bana.Ama o da rodajdan kaynaklanıyomuş.Tüm arkadaşlara slmlar...

arkadaslar sızınkıler bedava gıdıyor ozman benımkı de fazla yakıomus demekkı::sas::

ewet murattt ramzeydir cok kıskanma benım motoru...senin de olur birgün:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kocaman' Alıntı:
arkadaslar daha motoru alalı 5. gün (224km de) arıza yaptı motor ilk önce meyilli bir yerde stop etti daha sonra sehpada çalısmıyor yani düz bir yer olmayınca çalışmıyor servise gittim motoru aldı yarın gel dedi acaba neden böyle yapıyor olabilir.
arkadaşlar sizden cevap bekledim ama bana akıl vereniniz olmadı :salut: sorunu çözdüler soketmi çıkmış kablomu ne ezilmis

kocaman arkadasım ben cevap yazardım ama anlamadıgım ıcın yazamadım kusra bakma senıde yanıltıgım demedım...:cherry:

mondi 151 rsi

slm arkadaslar ben 151 rsi almayi dusunuyorum ama sanirim kalkiyormus 151 rs olarak devam edecekmis okudugum kadariyla cogunuz rs kullaniyorsunuz banada tavsiye edermisiniz?gerci digerlerinide inceledim ayni sorunlar digerlerindede var sonuc olarak cin mali:) ama hem goruntu hem servis olarak sanirim iclerinde en iyisi mondi ben istanbul ikitellideyim bugun burdaki mondi bayini ziyaret ettim sari rengi cok hosuma gitti ama sanirim renk sikintisi varmis ve sari icin 1 ay sonra diyor sizce baska bakabilecegim bir yer varmi bana yardimci olurmusunuz bu konularda simdiden tesekkurler.

Arkadaşlar,
Değişik bir konuya değiniceem.Sağda solda Çin malı motor satanlar artık bayağı çoğaldı.Öyleki nerdeyse bakkallar bile bu motorlardan satacak:) .Tip ve markalar da bununla birlikte oldukça fazlalaştı.Kafamızı ne tarafa çevirsek (İstanbulda) bu çin malı motorlardan görüyoruz.Bunlara rağmen zannediyorum ki; bu RS kasası motorlar,en çok tercih edilen tip.Buradan da anlaşılıyor ki sizler de bu kasayı tercih etmişsiniz.Benim tercih sebebimi daha önce de çok yazdım.Tercihimde de yanılmadığım ve motorumdan memnuniyetim de açık.

Şimdi sizlere soruyorum (maksat sohbet olsun) onca benzer çin malı motor ya da scooter varken,neden bu kasa?.....

motorinn' Alıntı:
Arkadaşlar,
Şimdi sizlere soruyorum (maksat sohbet olsun) onca benzer çin malı motor ya da scooter varken,neden bu kasa?.....

Ben bu tip motoru ilk defa 2003 yılında bir internet sitesinde görmüştüm.
125 cc liği 2000 dolardı. Ve hayran kalmıştım kendi kendime keşke Türkiyedede satılsa demiştim şu an en çok satan model oldu.
Bu motor galiba orjinal çin tasarımı kopya değil , racing havası katmışlar.
Bu motorun en güzel rengi bence düz gümüştür tek renk !
Mondial oyuncağa çeviriyor motoru her yeri bantlı ...

motorin abimizde gelmiş siteye özletiyo kendini:) ,, umarım bı daha gıtmezsin... ayrıca bugun 30 ytl iddaadan tuttrudum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar