Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
benm motor sadece kırmızı diye geçiyor ruhsatta motorda orjınalde kırmızı,gri, siyah (mat) 3 renk :)

@gursus özetlemek gerekirse aküden bol bol kablo çekmem gereken durumlar işte ya
rica etsem torpidonun resmini çekip koyabilirmisin

@t.madde Allah seni 4 tekerlekli canavarlardan korusun :) nice kmlere.

bu motorlarda ruhsatta renk kırmızıysa mesela kırmızı diye mi geçiyor kırmızı-gri mi ?

hmm anladım eğer servis tanıdıksa garantiyi idare eder değilse garantı dışı kalır.

tabi,yarın unutmazsam çekerim resmi.

hmm anladım eğer servis tanıdıksa garantiyi idare eder değilse garantı dışı kalır.

tabi,yarın unutmazsam çekerim resmi.

o zaman o iş yattı ya istanbula taşınıyoruz okullar kapandığında tanıdık çok fazla yok servis hiç yok :(

Son düzenleme:
garanti dışı nie kalsınki bir kablo çektin die sankı her dakika grantiyemi gideceksin garantide sadece makine kısımı garantiye giriyor makine kısımındada 10 parçanın 5'i garantiye giriyor yok ses sitemi yok ısık takmıssın birşey olmaz benim motor hiç servise gitmedi motorcum var ona götürüyorum o yapıyor yani öyle şeyler için hiç canını sıkma birşey çıkmaz :):)

@gursus özetlemek gerekirse aküden bol bol kablo çekmem gereken durumlar işte ya
rica etsem torpidonun resmini çekip koyabilirmisin

@t.madde Allah seni 4 tekerlekli canavarlardan korusun :) nice kmlere.

bu motorlarda ruhsatta renk kırmızıysa mesela kırmızı diye mi geçiyor kırmızı-gri mi ?

SAOL PASA ALLAH HEPIMIZI KAZADAN BELADAN KORUSUN ::)

Benım Motor Sıyah Olarak Gecıyo...garantıde Kı Adamlar Hıc Bısey Bılmıo Ve Cok Kazıkcılar Benımde Motorcum Var Ona Gıdıyom

paşa derken :) usta resme bakarak mı söyledin bunu ya :) değiştirecem valla :)[/QUOT

YOK RESME BAKARAK SOYLEMEDIM :) AGA DIOZ YA OLE PASA DIYOM BAZEN :) BEN DUKKANI KAPATIYOM ALLAHA EMANET OLUN :queen:

Son düzenleme:
iyi yani yağıştırmaları söküp komple boyatsam kontrollerde başımı ağrıtmazlar hoş oldu bu.çabuk gelse şu yaz ya...

usta siyahsa sihaya maviyse maviye işte ondan sordum ruhsatta yazanı gursus abideki gibi boyatacağım ama ön takımlar dahil bi motoru alsam neler yapacağım ama :)

yap dostum yap hiç bişi olmaz istersen maviyse mavinin tonlarınıda yaptırabilirsin açık mavi koyu mavi gibi :cat:
garantiyide kafana takma:cat:

arkadaşlar herkese merhaba
RS 'min arka jant yamuk ön disk yamuk
not: kendiliğinden olmadı ön diski lastikçi başardı yamultmayı arka jantıda ben :)motora laf gelmesin:)
şimdi sorum arka jant düzeltilemiyor diye duydum ama varmı düzelttiren nerde yaptırabilirim ? ilk kalkışlarda resmen dengeyi kurarken zorlanıyorum bir an önce halletmem lazım...

jantları sanayide pres ile düzelten yerler var onları araştır.
büyük yamukluklar düzeltilirken çatlama yapabilir.
geçmiş olsun

Arkadaşlar t.madde (emrah) arkadaşımızın motoru bu suan daha 2460 km'de bol km diliyorum allah kaza bela vermesin motorun fotolarıda aşşada var nasıl sizce yorumlarınızı bekliyoruz...
2dadj7c.jpg

24mustx.jpg

waprt3.jpg

i6dw1s.jpg

buda Emrah kardeşim :):)
w7eh51.jpg

34yut5x.jpg

Arkadaşım motor gerçekten süper sade tam benim istediğim renk
Siyah renge nikelaj eklersen bi de farları ampülleri beyaza cevirirsen gecelerin gözdesisin :)

siyahların iyi yanı da o iğrenç yapıştırmalar hoş duruyor bunda...
@yakuza sen hangi ereğlidensin ? :)

Arkadaşım motor gerçekten süper sade tam benim istediğim renk
Siyah renge nikelaj eklersen bi de farları ampülleri beyaza cevirirsen gecelerin gözdesisin :)

FAR KASLARINAMI NIKELANJ EKLIYIM ? MAVI PARKLAR FOTOLARDA TAM NET CIKMIO NORMAL YANI GERCEKTE DAHA BELIRGIN VE DAHA GUZEL :cat:

FAR KASLARINAMI NIKELANJ EKLIYIM ? MAVI PARKLAR FOTOLARDA TAM NET CIKMIO NORMAL YANI GERCEKTE DAHA BELIRGIN VE DAHA GUZEL :cat:

Aslında Motor tam siyah değil tam siyah olsa nikelaj yapılacak cok yer var da..
Motorun bazı kısımları beyaz orjinalden yakışıklı :) Hafif farlara nikelaj atsan yakışır herhalde.valla ben pek sevmiyorum siyah mavi uyumu beyazdan vazgeçmem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar