@gursus özetlemek gerekirse aküden bol bol kablo çekmem gereken durumlar işte ya
rica etsem torpidonun resmini çekip koyabilirmisin
@t.madde Allah seni 4 tekerlekli canavarlardan korusunnice kmlere.
bu motorlarda ruhsatta renk kırmızıysa mesela kırmızı diye mi geçiyor kırmızı-gri mi ?
hmm anladım eğer servis tanıdıksa garantiyi idare eder değilse garantı dışı kalır.
tabi,yarın unutmazsam çekerim resmi.
o zman o iş yaş ya istanbula taşınıyoruz okullar kapandığında tanıdık çok fazla yok servis hiç yok![]()
@gursus özetlemek gerekirse aküden bol bol kablo çekmem gereken durumlar işte ya
rica etsem torpidonun resmini çekip koyabilirmisin
@t.madde Allah seni 4 tekerlekli canavarlardan korusunnice kmlere.
bu motorlarda ruhsatta renk kırmızıysa mesela kırmızı diye mi geçiyor kırmızı-gri mi ?
SAOL PASA ALLAH HEPIMIZI KAZADAN BELADAN KORUSUN :![]()
paşa derkenusta resme bakarak mı söyledin bunu ya
değiştirecem valla
[/QUOT
YOK RESME BAKARAK SOYLEMEDIMAGA DIOZ YA OLE PASA DIYOM BAZEN
BEN DUKKANI KAPATIYOM ALLAHA EMANET OLUN :queen:
motorun renginden ayrı renk yaparsan başın agrır![]()
usta siyahsa sihaya maviyse maviye işte ondan sordum ruhsatta yazanı gursus abideki gibi boyatacağım ama ön takımlar dahil bi motoru alsam neler yapacağım ama![]()
arkadaşlar herkese merhaba
RS 'min arka jant yamuk ön disk yamuk
not: kendiliğinden olmadı ön diski lastikçi başardı yamultmayı arka jantıda benmotora laf gelmesin
şimdi sorum arka jant düzeltilemiyor diye duydum ama varmı düzelttiren nerde yaptırabilirim ? ilk kalkışlarda resmen dengeyi kurarken zorlanıyorum bir an önce halletmem lazım...
jantları sanayide pres ile düzelten yerler var onları araştır.
büyük yamukluklar düzeltilirken çatlama yapabilir.
geçmiş olsun
Arkadaşlar t.madde (emrah) arkadaşımızın motoru bu suan daha 2460 km'de bol km diliyorum allah kaza bela vermesin motorun fotolarıda aşşada var nasıl sizce yorumlarınızı bekliyoruz...
![]()
![]()
![]()
![]()
buda Emrah kardeşim
![]()
![]()
Arkadaşım motor gerçekten süper sade tam benim istediğim renk
Siyah renge nikelaj eklersen bi de farları ampülleri beyaza cevirirsen gecelerin gözdesisin![]()
FAR KASLARINAMI NIKELANJ EKLIYIM ? MAVI PARKLAR FOTOLARDA TAM NET CIKMIO NORMAL YANI GERCEKTE DAHA BELIRGIN VE DAHA GUZEL :cat:
siyahların iyi yanı da o iğrenç yapıştırmalar hoş duruyor bunda...
@yakuza sen hangi ereğlidensin ?![]()