Mondial MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

• 151 RS

Oy: 445 61.0%
  • 151 RSİ

Oy: 57 7.8%
  • ASYA 150T

Oy: 58 8.0%
  • SUKIDA

Oy: 10 1.4%
  • WUXY

Oy: 12 1.6%
  • DİĞER

Oy: 147 20.2%

• Kullanılan toplam oy
    729
Yukardaki arkadaşın motoru sade ve güzel olmuş.Abartı yakışmıyor bu motorlara.Bu arada benim motor iyice dağıldı.Şu ara bi çalıştırma problemim var ilk marşı yemiyor (Tam ateşleyecekken kesiyor) sonra 15 dakika uzun çabalarımla çalışıyor.Aynalar aynı yere 5. kere kaynaklandı.1 hafta arayla 3 kere benzin deposundan sonra bi aparat var ismini bilmiyorum hortum ona giriyor o değişti 4. defada hortum değişti.Servis balataları düzgün yapmamış 1 ayda arka fren balatası bitti sürtmekten,sonradan farkına varabildim.Gidonda boşluk var.Ayrıca Hala anlayamadığım -şu ara yapmıyor- bir ses var ön tekerlekte.Çok yüksek bir sürtünme sesi.Ses aşırı rahatsız ediyor.Neredeyse insanlar geldiğimi o sesten anlıyor.

Umarım sizin motorlarınız sorun çıkartmaz.Ben bir daha kesinlikle bu tür motorlara bakmam.

(16.000 km yorumum:))

Saygılarımla...

SAOL PASA :) ALLAH YARDIMCIN OLSUN BENCE SERVISI SALLA IYI MOTORCUYA GIT MOTORU ELDEN GECIRSINLER SAPA SAGLAM OLUR

Aslında Motor tam siyah değil tam siyah olsa nikelaj yapılacak cok yer var da..
Motorun bazı kısımları beyaz orjinalden yakışıklı :) Hafif farlara nikelaj atsan yakışır herhalde.valla ben pek sevmiyorum siyah mavi uyumu beyazdan vazgeçmem :)

ARKADA NIKELANJ VAR CAMURLUKTA PLAKALIGIN OLDUGU CAMURLUGUN CEVRESINDE :D AMA ALT CAMURLUGUN USTUNDE YESIL JANT SERIDI VAR DUN TAYLANLA KONUSURKEN RESIMLERI ATTIM O SITEYE KOYDU :queen: YOKSA JANTIN IC KISMINA DA GECENLERDE SEKIL VERDIK ONUN FOTOLARI YOK......BANA DEDILER BEYAZ YAP ARTIK HERKEZ BEYAZ YAPIO DIE YAPMADIM BIDE MAVIYI DAHA COK SEVIOM

Son düzenleme:
Eksoz standart mı usta senin oynama var mı yoksa ?
İnternetde biri yaptırmışda eksozu bizim burda da gezerken gördüm.Eksoz açtırmış çok güzel tok bir ses geliyor bayılıyorum :)

Eksoz standart mı usta senin oynama var mı yoksa ?
İnternetde biri yaptırmışda eksozu bizim burda da gezerken gördüm.Eksoz açtırmış çok güzel tok bir ses geliyor bayılıyorum :)

ORJINAL EGSOZ BENIM MOTORU BABAMDA KULLANIO BEN OKULDAYKEN SU GOTURUYO BIDE BEN KAZA YAPMISTIM POLISLER AYAR BENIM MOTORA SIKAYET VE HATAMI BEKLIOLAR :queen: NNOSSS TA YANI TAYLANDA ESKIDEN 600F NIN EGSOZU VARMIS :queen:

ORJINAL EGSOZ BENIM MOTORU BABAMDA KULLANIO BEN OKULDAYKEN SU GOTURUYO BIDE BEN KAZA YAPMISTIM POLISLER AYAR BENIM MOTORA SIKAYET VE HATAMI BEKLIOLAR :queen: NNOSSS TA YANI TAYLANDA ESKIDEN 600F NIN EGSOZU VARMIS :queen:

Anladım işin için peder giriyorsa işin zor :) ama pek öyle gözükmüyor motora bakınca peder bey yeniliklere acık herhalde :) valla ben motor alırsam alırken şart koyacam yoksa ilerde bindiğimin bi anlamı kalmaz :cherry: :queen:

Anladım işin için peder giriyorsa işin zor :) ama pek öyle gözükmüyor motora bakınca peder bey yeniliklere acık herhalde :) valla ben motor alırsam alırken şart koyacam yoksa ilerde bindiğimin bi anlamı kalmaz :cherry: :queen:

EGSOZ HARIC YENILIKLERE ACIK :queen: BEN AKSAM UZERLERI PARKLARI YAKIOM 10 KHM LE FILAN GEZIOM CADDE DE BANA DIO SEN DIO ISINI BILION HIZLI GITSEN MOTORU MILLET ZAR ZOR GORCEK AMA YAVAS GIDION HEM MOTORU HEM KENDINI GOSTERION :queen:

EGSOZ HARIC YENILIKLERE ACIK :queen: BEN AKSAM UZERLERI PARKLARI YAKIOM 10 KHM LE FILAN GEZIOM CADDE DE BANA DIO SEN DIO ISINI BILION HIZLI GITSEN MOTORU MILLET ZAR ZOR GORCEK AMA YAVAS GIDION HEM MOTORU HEM KENDINI GOSTERION :queen:

:) ne güzel
Bi ara bakar mısın motorun ara hızlanmaları nasıl usta. Mesela 0-60km, 60-100 Kaç sn ölcersen sevinirim.Sonuçta vitessiz motor ara hızlanması benim için önemli.

Son düzenleme:
pardon o zaman pasa :) bızım burda elamanın bırı sokmus sıtıkırları motor cıplak kalmıs hepsını sokmus ama cok ıgrenc durmus motoru:queen:

çıktıktan sonra boyamak gerek biliyorum.
ama siyah renge yakışıyor stickerlar :cat:

edit : reis bu arada iyi bakmışsın motora tebrikler.

Son düzenleme:
Ustad baktım da :) Bana sn olarak önemli videodan pek anlaşılmıyor :cherry:

SANIYESINE BAKARIM + SUNU DA SOYLIYIM YARI OTOMATIKTEN DAHA SERI BAZILARI RAMPADA KALIO FILAN DIOLAR AMA YALAN BI 125 LIK BIDE 150 LIK MOTORA BIN 150 LIK 4*4 JEEP GIBI GELIO :queen: EHLIYET SINAVINDA 125 LIK VERDILER SINAVDAN ONCE MOTORA ALISMAM ICIN TABA GAZ KOKLUYOM SANKI GITMIO :queen:

SANIYESINE BAKARIM + SUNU DA SOYLIYIM YARI OTOMATIKTEN DAHA SERI BAZILARI RAMPADA KALIO FILAN DIOLAR AMA YALAN BI 125 LIK BIDE 150 LIK MOTORA BIN 150 LIK 4*4 JEEP GIBI GELIO :queen: EHLIYET SINAVINDA 125 LIK VERDILER SINAVDAN ONCE MOTORA ALISMAM ICIN TABA GAZ KOKLUYOM SANKI GITMIO :queen:
İşte benimde aklıma takılan o gazı köklediğimizde gitmemesi sorunu olabilir mi..
Ayriyeten videoda hızlanma yavaş gibi geldi bana.Sebebi 2kişi olmanızdır herhalde

hız iyi bişi değil arkadaşlar heleki bu motorlarda ama her insan bindiği motorun limitlerini zorlamak ister bunu dozunda bırakmak en mantıklısıdır .
örneğin benim motorum 2 kişi 120 rahat yapıyor tek kişi 125 düz yolda bikere denedim bidaha denemedim.
not : 10 km de fazla gösterse motorlarımızın yapacağı maxımum hız 100-105 dir

@gursus abi zaten şu 4 tekerlere ezilmeyecek kadar hız olsa yeter bana
bu arada bizim torpido işi ne oldu :)

@gursus abi zaten şu 4 tekerlere ezilmeyecek kadar hız olsa yeter bana
bu arada bizim torpido işi ne oldu :)

dostum yemin ediyorum şimdi aklıma geldi kusura bakma sözüm söz yarın çekicem mutlaka varmı başka istediğin yerler hazır elim değmişken çekivereyim..:cat:

dostum yemin ediyorum şimdi aklıma geldi kusura bakma sözüm söz yarın çekicem mutlaka varmı başka istediğin yerler hazır elim değmişken çekivereyim..:cat:

sele altını çekersen de hoş olabilir genişliğe bakalım bide benzin nerden doluyo onu merak ediyorum yakından gördüğüm motorlar sadece bisan mobilet ve ZAT 150 olduğundan :) zahmet olmazsa tabi.
usta bu motorların en çok nereleri dağılıyor bu arada ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar