Öncelikle yeni görevimi beğendiğimi belirtmek isterim, teşekkür ederim...
Mondial 150zc 'nin gerçekten başarılı ve bir okadarda güzel bir tasarıma sahib olduğunu belirtmek istiyorum. 20 Mart 'da Motoshow'dan kask+mont+eldiven+dizlik+bellik almaya karar verdim ve eğer müsait olursam fuarda mondial yetkilileriyle görüşerek 150zc siparişi vermek istiyorum. En kısa sürede motoruma sahip olacağım ve gönderdiğiniz tüm resimleri arşivledim bilginize

---
Ehliyet sınavı sonuçları nezaman geliyor bilgisi olan varmı, 2 haftadır bekliyorum hala sonuç yok. A2 sınavına girdim ve motora binmeden hazırlıklı olmak isterim, her işte böyleyimdir ayıptır sölemesi :cat: sınavı geçersem B ehliyetim mevcut olduğu için A2 + B oluyor ...
---
kişisel bir mesaj: bugün şirketimize yaptığım tasarım ve kodlamanın bir başka websitesine uygulandığını ve çalındığını farkettim, inanılmaz sinirliyim fakat burada bulunmak beni biraz olsun rahatlatıyor, sanırım motorun verdiği heyecan ve okuduğum 60 sayfanın çok az sorun, çok fazla bilgi içerikli olmasındandır. Sanmayınki sabırlı ve araştırmacı bir kişiyim, aksine sabırsız ve bu sebeble sürekli kendisini zarar sokan birisiyim ama zaman + ticaret insana hiç beklemediği ve ummadığı şeyler öğretiyor. Kazık yemek, ödemeyi 1 sene sonra almak, söz verdiği kişilere zamanında ödeme yapamadığı için utanç duymak ve binlerce sebeb. Kişisel bir sorunum ve düşüncemi paylaştım umarım yanlış anlaşılmaz... Yorgunum 21 yaşındayım ama müşterilerimden kazık yemekten, yaptığım tasarımların altındaki imzamın silinmesinden, sitelerimin çalınmasından ( birebir kopyalanması), google seo uygulamalarımın ( arama sonucunda en üste çıkma tekniği terimi) birebir sloganı bile değiştirilmeden çalınmasından yoruldum...
Motora binmek istiyorum, sevdiğim kişileri görmeye gitmek, sevdiğim hisleri yaşamak istiyorum, rüzgarı özledim, arabanın camından gelen rüzgardan bana hayır yok... Ve son notum: tanıdıkla asla iş yapmayacaksın herzaman kazık yersin!... Bugün sitemizdeki kodları çalan kişi 2 gün öncesine kadar ofisime gelirdi, şimdi hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Ama yinede beddua etmeyeceğim, Kurban olduğum allah onu bildiği gibi yapsın...
---