ekşi sözlük hakkında
yardım abi, bilgi paylaşımı.
ekşisözlükte 2001den beri yazarım. son 4-5 senede çok bozdu. bilgi paylaşımı kalmadı. hatta pkk sempatizanı doldu orası. bişey yazmaya üşenir oldum. burada en azından motosiklet hakkında paylaşım yapıp eski alışkanlığımı devam ettiriyorum işte
selam nasılsınız. tekrar görüşmek güzel. hatırladınız mı beni. şase deyim başka bişey demeyim.
hayırlısıyla motoru sattım. bi daha tövbe değil satın almak motorla karşılaşsam yolumu değiştirecem o derece anlayın.
ama ben teslim ederken cam gibi verdim.
500 lira zarar ettim.
şükür şükür az kala alana üstüne para verecektim.
ekşi sözlük hakkında dvdır da duyduğuma göre ekşi sözlük kapanmış.
orada ki senin bahsettiğin şahısları dvdır a (twitter) e bekleriz.
kurumsallaşmak çok önemli
benim anladığım sözlükler kurumsallaşmayı, dünyaya hitap etmeyi başaramıyorlar.
bak youtubeyi kapatabiliyorlar mı?
dünya durur kıyamet kopar. bi devlet gibi oldu.
---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:03 ----------
slm kardeş eğer illa scooter alacaksan spacy 110 luk var. ondan şaşma
hem rahat edersin.
hemde reşat altın gibi zarar etmezsin kar bile edersin.
başka hangi motoru alırsan zarar edersin başın ağrır.
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:06 ----------
selam arkadaşlar. kayışı değiştirecektim ama istediğim marka bulamadığım için değişmek istemiyordum hatırlarsanız. bayramda elazığ'a gittim. 2. günü mü neydi köyden merkeze dönerken 9000 kmyi deviren "powerlink" marka kayışım koptu. abim bizimkileri bıraktıktan sonra geri döndü ve motoru çektik 50 km hızla 42 km kadar.
bayramda 400+ kilometre yaptım, bugün iş çıkışı şehir içinde tur atayım derken daha yeni değiştirdiğim arka varyatör sanki gene kavramamaya başladı. 3000e kadar titreşim arttı. ya kayış geniş, ya da tamir görmüş bir arka varyatörü 0 diye sattılar bana. büyük ihtimal arka varyatör... hayırlısı diyorum.
artık bana Gaziantep yolları gözükmüştür. çok zorda kalmazsam bir daha ne malatyada ne elazığda servislere gitmem.
motoru boyama işine gelince: sırf motorun siyah yerlerini metalik gri yapmak için benden 250 lira para istemişlerdi. eğer çizikler çok belli olmuyorsa golden rose marka mavi ojeyi mavi renkli zcler için tavsiye ederim.
slm kardeş ben gaziantepe gelirsen ben sana bi motorcu tavsiye edeyim.
malzemeyi ustamotordan al.
parça bağlamak için onların zamanı olmaz
çok beklersin.
montaj için sana başka birini önereyim .
yine yakın yerlerin de kime sorsan söylerler
MZ MEMET i bul sorununu halleder.
hatta selamımı söyle
ÖMER benim ismim muhasebeci ömer dersin.
---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 16:10 ----------
ben böyle diyorum ama gerçekten gözlerimle gördüğüm şeyi söyleyim.
yani ben desem honda spacy e çelikten dala sağlam gerçekten yanlış olmaz.
antep te masal parkının ordayım. ışıklarda bekliyorum. karşıya geçeceğim. ilerden bi honda spacy geldi.
bi baktım saydım. adam 5 tane önüne 3 tane arkasına 5 tane suyu yüklemiş gümbür gümbür götürüyor.
lan dedim şanlış mı saydım. yok 8 tane valla doğru. vay arkadaş helal olsun dedim.
yani japon malı diye abartıyolar dedim. ama gerçekten adamlar kaliteden hatta kalite ötesi iş yapıyorlar.
sonuçta oda çin üretimi olabilir ama kardeşim mühendislik japon olduktan sonra olay tamamdır.
vel hasıl iş mühendislikte bitiyor.
almanlarda öyle adamlarda her alanda mühendisler azı dişi gibi.