240 kmdeyim ve direksiyondaki dış plastik kırıldı büyük ihtimal montaj yanlış yapıldı ve sarsılmada kırıldı bantladım onunla idare edeceğim, uygun zamanda değiştiririz.
Birde bayır aşağıdan, arkadaş ile iniyordur arka frene yavaşda dokundum boştaaaa aman allah'ımmm

) ön ile yavaş gittik bir baktım arka disk'in vidaları düşmüş, eski şehrime gitmiştim orada fazla büyül bir yer sayılmaz servis vs yok yani bisikletçi buldum bir tane oda bana motorcuları tarif etti tam atladık gidiyor iken bir bakayım dedi vidaları taktı yeni yedek vida verdi sonra fren biraz tuttmamazlık yaptı içine hidrolik yağı doldurdu sanırım, onu atacağım istersen sende kalsın lazım olur dedi onuda aldım lastiklerede hava vurdu borcumuz ne dedim at gönlüne göre dedi 10 tl attım geçtim. Öyle bir makbule geçtiki

Vidalarım dökülüyor ufak tefek işte başkada öyle sorunumuz yok bugun iki kişi 90'ı gördük uzun yolda ama rüzgardan dolayı çok sallanıyor hafifim ondan sanırım (52 kilo ) dengede tam anlamıyla tutamıyorum. Kalkışı çok hızlı gören uçuyor bu diyor. Şu vidalarda dökülmese birde kırılmasa o plastikler motor harika