Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hoş bulduk unnamed kardeşin motoru resimlerden gördüm hasta oldum zaten özellikle bi-xenon a.. sahibinden baktım 0km 2007 modeli 1490 yazmış bide b sınıfı varda a2 yok ümit kardeş sendede ehliyet yokdu galiba

evet bendede ehliyet yok agustosta alacaz insallah ..kaçak kullanıyoruz:)
3 aydır kullanıyorum daha yakalanmadım

para hazırda ehliyet yok diye cesaret edemiyorum bide ilk defa motor kullanıcam dengeden yana sorun yokda gene çekiniyor insan yeni başlayanlar için ağır gelmez herhalde zc

1500 e sıfırlar var 2007 sahibindende muayene plaka ücretleri ne kadar tutar??

plaka ruhsat sanırım 250 yi bulur..ama sen 50 daha ver satin aldigin yer çıkarsın plakayı ruhsatı

istanbuln neresindesin hiç yakalanma durumu olmadımı? şu anda tek sorunum bu benim :s

ben şişli deyimm ayaz aga
çaglayanda florance nigtingale hastanesinde çalışıyorum.ayazagaya hergün gidip geliom maslak falan hiç yakalanmadım..eger kaskını falan takarsan kolay kolay çevirmiyolar.hergünde karşılaşıom polisle ama hiç durdurmadılar..

ümit bende şişli emlde okumuştum liseyi :D sağolun beyler bu tavsiyelerle bu hafta bu motor alınır hayırlısıyla :)

2. EL Yada sıfır alıcam kafaya taktım eleman bursadan hem ondan iyi gibi geldi renk içime sindi gibi bişey o fiyat iyimi sence:)

Şu 2. el satın almada dikkat edilecek hususlar linki varmı dostum sende yada kısaca özet geçebilirmisin zahmet olmazsa çalıntımıdır değilmidir hacizlimidir değilmidir gibisinden nerden öğrenicem onları:pr:

o tip şeyleri notere gidince anlarsın...
online sistem...
motora 1250 lira bile fazla beni yalnış anlamasın kimse...
net rakam 1100 de...
cebinde paran olduktan sonra tüm motorlar senin o yüzden acele etme....

Çook sağol, sahibindene biraz daha göz atayım o zaman yada 0 km var sahibindende kargo vs de var yazıyor onuda aradım ama açmadı motor bayisi bakalım nolucak çok haklısım para var acele ediyorum ama yaz geçiyor diye sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar