Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MondialMondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
hoş bulduk unnamed kardeşin motoru resimlerden gördüm hasta oldum zaten özellikle bi-xenon a.. sahibinden baktım 0km 2007 modeli 1490 yazmış bide b sınıfı varda a2 yok ümit kardeş sendede ehliyet yokdu galiba
para hazırda ehliyet yok diye cesaret edemiyorum bide ilk defa motor kullanıcam dengeden yana sorun yokda gene çekiniyor insan yeni başlayanlar için ağır gelmez herhalde zc
ben şişli deyimm ayaz aga
çaglayanda florance nigtingale hastanesinde çalışıyorum.ayazagaya hergün gidip geliom maslak falan hiç yakalanmadım..eger kaskını falan takarsan kolay kolay çevirmiyolar.hergünde karşılaşıom polisle ama hiç durdurmadılar..
Şu 2. el satın almada dikkat edilecek hususlar linki varmı dostum sende yada kısaca özet geçebilirmisin zahmet olmazsa çalıntımıdır değilmidir hacizlimidir değilmidir gibisinden nerden öğrenicem onlarır:
o tip şeyleri notere gidince anlarsın...
online sistem...
motora 1250 lira bile fazla beni yalnış anlamasın kimse...
net rakam 1100 de...
cebinde paran olduktan sonra tüm motorlar senin o yüzden acele etme....
Çook sağol, sahibindene biraz daha göz atayım o zaman yada 0 km var sahibindende kargo vs de var yazıyor onuda aradım ama açmadı motor bayisi bakalım nolucak çok haklısım para var acele ediyorum ama yaz geçiyor diye sanırım