bende gölcükde arkadaşlara hep yardımcı oluyorum umarım sana burdan bi arkadaş yardımcı olur
bende gölcükde arkadaşlara hep yardımcı oluyorum umarım sana burdan bi arkadaş yardımcı olur
kayışlara yağ bulaşmışsa yapar kalkışda ve hızlanmada..ama tıkırtıyı bilemiyorum
selam arkadaşlar dün bayrampaşa ya giderken e5 den yanyola girdim tam yavaş giden bir aracı sollıyayım derken, motorum gaz yiyor fakat gitmiyordu SOLA çekmek zorunda kaldım.
Neyse daha sonra bi şekilde karşıya geçip yaklaşık 2 saat boyunca ittim ve açık bir servis buldum.
Sorun tahmin ettiğim gibi kayış kopmasıymış. Ancak arka varyatörde sorunluymuş. ikisinide değiştirdi. 120 tl gibi bir para aldı
Servis aksaraydaydı sonra motoru getirdim bayrampaşaya ama şöyleki; motor çok yavaş kalkıyor, kalkarken tık tık diye bir ses geliyor, ve sanırım en korkutan şey arka varyatörün ordan yağ akıtıyor. arkadaşlar acil yardım edin kafayı yemek üzereyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
bu arada; yavaş kalkmasını ve o sesi sorduğumda adamın cevabı; kayış yeni olduğundan ve ön varyatöre gres yağı sürdüğümden dolayı bir iki gün sonra kendine gelir dedi?r:
Selam arkadaslar ben yeni aranıza katıldım ZC alalım 2 hafta oldu plakayı ruhsatı fln bn cıkartıcakdım cunku bayı 500 tl ısteyınce ama gecen gun motoru baglattım basıma cok dert aldım yani birde bnde a2 ehliyet yok b sınıfı var sımdı plaka işini fln hallettıkden sonra otoparkdan cıkarmak ıcın bana a2 ehliyetli biri lasım BANA YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ VARMI İSTANBUL AVCILAR CİVARI !!!ale:
maxi sübab ayarının bozulmuş olduğunu en rahat giderken anlarsın...
motora gazı ver ve ilerle daha sonra gazı bırak eğerki kompresöre girmiyorsa motor üflüyorsa anlaki sübab ayarındandır...
ufak detay ama hava filtreni kontrol ettir...
en büyük neden odur...
havalar ısındı...
hararet seviyen yükselmişte olabilir...
havalandırmanın önündeki nikelaj plastiği çıkartmayı bir dene...
en önemlisi hava filtreni değiştir...
kesin demiyorum ama büyük problem ondadır...
geçmiş olsun kardeşim...
birisi şu arkadaşa yardım etsin otoparka boşu boşuna para vericek zaten moyoru çıkarırken bakmıyolar bile ehliyete yani sizle ilgili sorun yaratcak hiç bişey yok
az önce gene denedim, gazı bırakınca motor üflüyor.
bizim motorun gücü az. bir planım var ama bir zc parası kadar para lazım. +11 beygir elde edebilirim. üstelik direk tekerden yere aktarılabilen bir 11 beygirden bahsediyorum. merak eden özelden mesaj atsın![]()
nasıl olacak o iş hele bi de bakalım:rendeer:
Ya arkaya bagaj takan var mı? Bi bagaj buldum da motorcu takmak için demirin üstüne bi sac kaynak yapmak lazım sonra onun üstüne monte ederiz dedi? yapan varsa bu konuda bilgi verebilir mi?