Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yokk abartma del ben 400 km.aldım..herseyi var.tabi ucuzada bulursun..ama nekar saglam belli olmaz

kardeşim sana bişey demiyorum yine 400km 0 sayılırda 5bin km lerdekileri 1bin tl almak mümkün bugun 0 ı 1700 bulunan motoru 5005km de 1500 veren adam :D hangi akla hizmet eder bilmiyorum wolky gelsin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya scooterın heleki bir çin scooterının düşünün para etcek neyi var acaba :) bir motoru ve grenajları 2 lastik birde egzost viteslilerde ise şanzıman debriyaj falan filan bir dünya ekstra şeyi var ve ben benim çappırı 1300 e satıcam siz de scootera 1000 i geçik fiyat istiyorsunuz bu mudur adalet :p

ya scooterın heleki bir çin scooterının düşünün para etcek neyi var acaba :) bir motoru ve grenajları 2 lastik birde egzost viteslilerde ise şanzıman debriyaj falan filan bir dünya ekstra şeyi var ve ben benim çappırı 1300 e satıcam siz de scootera 1000 i geçik fiyat istiyorsunuz bu mudur adalet :p

kardeş sen 1300 sat 1000-1100 kralını alırsın geriside cebine kalır bu arada söliyim zc iyidir hoştur ama kronik porblemleri vardır egzos bağlantı yerinden kırılması hava filtresi kırması gibi yani sorunsuz deil alanlar hazır olsun yani ne kadar iyi bakarsan bakyapıyor küçük büyük bişeyler ama tabi bu fiyata yapması normal yinede mondiale teşekkürler bu fiyata insanları motor sahibi yapıyor:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
hava filtresi kırıyor derken normal hava filtresimi kırılıyor yoksa plastik hava filtresi muafaza yerimi ?

hava filtresinin motora bagli olan yeri sanırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

12390.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------

12409.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

12508.jpg

hava filtresi kırıyor derken normal hava filtresimi kırılıyor yoksa plastik hava filtresi muafaza yerimi ?
plastik koruyucusu kırılıyor boşa cıkıyor
bu fiyatı koyan biz deilliz koyan koymus.e napalim scoter diye belesmi verelim :)))))

1-çinli diye zaten tüm çinlilerde olduğu gibi 2.eli ölü fiyatlar 2-dediğim gibi 6ayda 1000tl fazla verene raslamadım orjinal zc den bahsediyorum şimdi birileri çıakr der bana 1400 verdiler cart curt ben herşeyi orjinal olandan bahsediyorum beles deil 1600 almısın zaten vakti gelince 600tl zarar anormal deil

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni storm larda ve asya 150 t 19 a larda hava filtresine çok su kaçıyormuş en büyük sorunları buymuş yağmurlu havalarda kullanmıyorlarmış nerdeyse :D zc de varmı böyle bir problem?

zc lerde hiç duymadim burdada okumadım böle bi sorunu...ben kendi motorumu da yagmurda kullandım ama su kaçırma falan olmadı

ben 6500km lik zc hikayemde su kaçırması yaşamadım fakat egzos bağlantı yerinden kırılması far patlatması hava filtresi kırılması yaşadım:D

pazar günü için yani yarın için karşıdan gelecek arkadaşlar varmı? buluşma olayı planlanıyordu ses seda yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar