Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

wolky yanlış anlamada kardeşim o paraya satamazsın...
ben 1350 ye zor veriyordum...
yinede hayırlısı olsun...

bende satıyorum oyuncağımı.. vatana millete hayırlı olsun...:mrgreen:

ilan onay sürecindedir.

foruma özel indirim mevcut:D

benimki 2010 trafik çıkışlı 2013 de muayne süresi dolana kadar kullanmayı düşünüyorum :)

Arkadaşlar dün gece yeni bir sorunla karşılaştım ... Şu an motorum 150 km de ... motorlar giderken arkama bakayım dedim bir yandan arka frene bastım.. stop lambası koyulaşmıyor ... sorun neyden kaynaklanıyor ? aldığımdan beri öyle olabilir .. sorunu yeni farkettim ...

Arkadaşlar dün gece yeni bir sorunla karşılaştım ... Şu an motorum 150 km de ... motorlar giderken arkama bakayım dedim bir yandan arka frene bastım.. stop lambası koyulaşmıyor ... sorun neyden kaynaklanıyor ? aldığımdan beri öyle olabilir .. sorunu yeni farkettim ...

motoru arka frene basıp çalıştırınca çalışıyorsa ampul patlamıştır. eğer çalışmıyorsa fren müşüründe bir problem vardır.:)

ilan yayınlandı arkadaşlar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-modifiyeli-150zc-48010472/detay/

büyük ihtiaml ampül patlamıştır...
2 lira masrafı var..
emre hayırlı olsun kardeşim....
inşaAllah istediğiniz gibi satarsınız motorlarınızı...

motoru arka frene basıp çalıştırınca çalışıyorsa ampul patlamıştır. eğer çalışmıyorsa fren müşüründe bir problem vardır.:)

ilan yayınlandı arkadaşlar..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-modifiyeli-150zc-48010472/detay/

ön frene basınca stop labması koyulaşıyor ama arka frende kafası esince koyulaşıyor ... :pale:

vallaha billaha bıktım bu sorunlardan . geçen sigortası attı marş pedalıyla çalıştırayım dedim yeni aldığım 120 liralık nike ayakkabımı sıyırdı pedal ..yok böyle bir şans ..

ön frene basınca stop labması koyulaşıyor ama arka frende kafası esince koyulaşıyor ... :pale:

vallaha billaha bıktım bu sorunlardan . geçen sigortası attı marş pedalıyla çalıştırayım dedim yeni aldığım 120 liralık nike ayakkabımı sıyırdı pedal ..yok böyle bir şans ..

o zaman arka fren kolunun altında fren müşürü var frene basınca çıt çıt eder o takılı kalıyodur. elin bu işlere yatkınsa 1 vida tutuyo aç içene bak ama yaylı bi mekanizma var bozabilrisin ona göre:cat:

emre direk satışı ver üstüne...
hiç uğraşma sakın ha....
satışı sonra alırız filan derlerse motoru bile satmaktan vazgeç haberin olsun...
yav mondi bir ampül patlaması canını bu kadar sıyırıyorsa bu motoru hiç almayacaktın...
ufak bir ses için sökmediğim yeri kalmadı motorun...

emre direk satışı ver üstüne...
hiç uğraşma sakın ha....
satışı sonra alırız filan derlerse motoru bile satmaktan vazgeç haberin olsun...
yav mondi bir ampül patlaması canını bu kadar sıyırıyorsa bu motoru hiç almayacaktın...
ufak bir ses için sökmediğim yeri kalmadı motorun...

noter bizim evin arkasında zaten direk oraya:queen: benim eski motor hala noter satışı olmadı motorcuyu sıkıştırıyorum adam çalışıyo gelemio dio habire

vergilerini filan kontrol et onun..
ödüyormu diye...
sakat iş...
bütün ihale üstüne kalır haberin olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar