evet bugün fark ettim motor soguktu rolanti yüksekti bide sicakken denicem bakalim..büyük ihtimal senin dedigin gibi emre .birde arka amörtisörler kasiste çk vuruyo onu nasil yumusatacam bi ayari varmi acaba..ilk çalışmada egzoz duman atio sonra sonra kesilio..
Motor sogukken dönmesi normal ama cok hızlı degil cünkü elektronik jikle devrede oluyo ama isininca rölanti düşmesi lazim ve tekerde dönmemesi lazim. zaten motor sıcakken devir saatinde bin devirden biraz düşük olmalı ona göre ayarlatirsan problem olmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------
Ilk bin km geçsin tekrar karbüratör ayarından sonra düzelir. bide gösterge bazen şaşırabiliyo depo kapağını açıp ordan bi bak. Eger bittiyse servise gidip kontrol ettir bu kadar olmaması lazim cünkü.
bu gün sabah itibariyle ilk arızamı yaşadım .. şu an 100 km'De motorum ... bir yerlerde birşey içmek içni durdum .. dönüp bindiğimde motor çalışmıyordu ... marş olmuyordu ... aldığıma pişman olmaya başladım gibi
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...bilgi-paylasim-basligi-299.html#ixzz1K94aJg54
ne yaptin peki.hiç mi çalismadi?ayakla çalistimi peki
bir kaç saat önce motoru marş pedalıyla çalıştırdım arkadaşlar ... servise kadar gittim.. orda şalter gibi birşeyin attığını söyledi .. sorun çözüldü ... teşekürler .:cat:
şalter :queen: sigorta atmiştir. bu sorunun önune geçmenin en iyi yolu orjinal cam sigortayı araba sigortası gibi kare şekılde olanlarla değiştirmek çünkü cam sigortalar dayanıksız oluyor. aklında bulunsun sigortada koltuğun altında akünün hemen yanında:cat: ufak tefek şeylerle canını sıkma olur böyle şeyler. kazasız belasız kullan:cat:
bu 150 zc lerin ön tarafa damacana sığıyormu??
pardon bir an aklıma gelmedisigortaydı evet
teşekür ederim bilgiler için
inş arıza yaşamam bir daha ... insanın başta canını sıkıyor
![]()
bu akünün bulundugu yerde sigorta var dedin.peki yedegide varmi orda sigorta.yedek koymuslarmi
[
emre amörtisörler son seviyedeymias..neden vururki kasiste tak tuk.