hayırlı olsun kazasız belasız kullanın:cat:selam arkadaşlar. geçen hafta sonu motorumu teslim aldım fakat Antalya'da bile hava o kadar soğukki sadece bir defa binebildim. daha 60 km de duruyor. her iki günde bir 5 dk çalıştırıyorum. haftaya hava düzelecekmiş bineriz artık.
![]()
![]()
![]()
![]()
Attalos hayırlı olsun motorun baharada yaklaştık rahat rahat binersin
rodaja dikkat ama
bu arada arkadaşlar benim motorda ritim bozukluğu var gibi neden oluyor olabilir
teşekkür ederim. evet hiç sıkıştırmadan kullanıyorum.. inşallah motoru en iyi şekilde alışır..
@emreakyol: teşekkürler, senin yazdığın şu 100ohmluk direnç koyma konusunda çok haklısın. sinyaller ve benzin hariç tüm lambalar yandı. şu fren kaliperi takozları ve egzoz takozları bana da lazım ama burada bulabileceğimi sanmıyorum. 15 marttan sonra elazığa gidersem inşallah motorun tüm sıkıntılarını halledeceğim.
@attalos: motorun hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
ben rodajda kitapta yazanı 10 km üst hızda uyguladım ve gazı açınca belli bir yerden sonra motor devirlenmiyor. sizde de öyle mi? sanırım benim motor sağır kaldı.
arkadaşlar bu rezistans ne işe yarıyor bilgi verirmisiniz
![]()
kardeş hayırlı olsun...
güle güle kullan...
en sağlıklı rodaj bana göre motoru sıkıştırmadan sabit gazla gitmeden hızlandırmaktır...
hele yokuşlarda tatlı tatlı gaz vererek hızlandırmak güzel oluyor..
bu şekilde rodajı tamamladım ben...
3800 lerdeyim şükürler olsun bir problem çıkmadı...
teşekür ederim zc deki cakmaklıı nereden temin edebilirim internet sitesine baktım göremedim rs ye takmak istiyorumda
emre girme kafama yine
pazar hava güzel gibi duruyor..
akşam seninle bir irtibat kuralım![]()
bence hiç takma...
sorun oluyor çakmaklık...