Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi eminönü yü biliyorsundur oraya 40 km uzaklıktayım :mrgreen: burdan karşıya ise baya bir uzaktayım :mrgreen::mrgreen: kendime güvenemiyorum açıkcası :( belki bi çılgınlık yapar gelirim ama :mrgreen:

:)
kardeşim sen o motorun üstüne çık hele de bir...
o rüzgarın tadını al:)
korkmada trafiğe çıkmaya..
eminönüe geçeceğine direk sarayburnundan direk hareme geçersin...
ordan gelmesi daha kolay olur...

yav bu imageshack işi bozdu...
başka yerden upload yapacağım bir dakika...
4221.jpg

4230.jpg

hayırlı olsun farın aydınlatması nasıl ayar güzel olmuşmu? bir duvar resimi isteriz:cherry::cherry:

şu motorun altından bir şıkırtı geliyor gazı bıraktığımda çok sinirm bozuldu
buradaki servislerde anlamıyor soğudum yine motordan...

şu motorun altından bir şıkırtı geliyor gazı bıraktığımda çok sinirm bozuldu
buradaki servislerde anlamıyor soğudum yine motordan...
Hemen ole morelin bozulmasin tahminen arka fren kaliperinin takozları yırtılmistir bende ayni sorun vardı kendim değiştirdim düzeldi sende elinle tutup salladiginda eger ses geliyorsa git bi orayı kontrol ettir.;-)

Ama kesin gazla bi alakası var ama teşekkür ederim bi kontrol ettiriyim :cherry:
Yüksek ihtimal kaliper yapıyo yoksa motorda baska sıkırti yapıcak yer yok bide iç çamurluk bağlantı saçı kırılınca ole ses yapar cünkü Gaza basıp bırakınca motorda titreşim oluşur ve tahmin ettiğim yerler ses yapar denemek icin motoru orta ayaklıga al elinle kaliperi tutarken gaz ver ses gelmezse sorun bulunmuştur ama hala ses varsa çamurluğa bak eger oda degilse egzoz olabilir hatta motorda rölantide durmama veya dengesiz çalışma varsa subablarda ses yaparlar ayar vakti gelmiştir;-) benim bildiklerim bu kadar sana kolay gelsin...

benim bildiğim alper150zcninkini alıyo:p hem daha seninkiyle işimiz bitmeden satıyosun olmaz böyle:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 ----------

6sında pazar günü buluşmayı düşünüyoruz sende katılırsın bize:cat:

konusu açılmışken artık buluşmayı kesinleştirelim diyorum...

inşallah.. tabi anadolu yakasında olursa biraz zor benim için. malum o kadar tecrübe ve özgüven yok şuan hele birde havalar bozuk. inşallah görüşürüz sağol

herkez anadolu yakasından şikayetçi gibi unnamedde online olursa konuşup belki buluşma avrupa yakasında olabilir fakat gelmeye niyetli olanlar oturduğu yerle birklikte adını liste olustürsun ona göre mekan belirleyelim

Katılım Listesi
1- Emreakyol-anadolu yakası
2-unnamed-anadolu yakası
3-Phantom264- avrupa yakası

avrupa yakasında olursa gelme ihtimali çok yüksektir :)

Bu arada ben İstanbul/Beylikdüzü 'nde oturuyorum.

Yüksek ihtimal kaliper yapıyo yoksa motorda baska sıkırti yapıcak yer yok bide iç çamurluk bağlantı saçı kırılınca ole ses yapar cünkü Gaza basıp bırakınca motorda titreşim oluşur ve tahmin ettiğim yerler ses yapar denemek icin motoru orta ayaklıga al elinle kaliperi tutarken gaz ver ses gelmezse sorun bulunmuştur ama hala ses varsa çamurluğa bak eger oda degilse egzoz olabilir hatta motorda rölantide durmama veya dengesiz çalışma varsa subablarda ses yaparlar ayar vakti gelmiştir;-) benim bildiklerim bu kadar sana kolay gelsin...

ayar vakti geldi sanırım sabah söyledğniz yerlri kontrol edecğm umarm bulrm ndenini ilgnz icin teşekkürler =D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

kuturkutur abim aralarda burayada bak =D göruyorum bazen yazıyosun ama bnde grp bişeyler yazamıyorum k.bkma denyimlerni paylaşmanı sabırsızlıkla beklıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar