valla abiler benim arabadan ağzım kötü yandı. 1 sene içinde iki defa kaza yaptım. bayramda sattım arabayı.ama 1-2 sene sonra yine almayı düşünüyorum. niyetimde doblo türü bişey var.
Motoru verdiğim servisteki masrafım şasei kargo getirecek kargo parası 25 tl artı alttaki ayaklarımızı koyduğumuz yer değişecek toplam 60 küsür..
Valla dostum neden burdan vazgeçemiyorum diğer şerefsiz mondial servislerini aradım 2 tanesi diyor masrafın 150 - 200 arası olur aşağı olcağını sanmayız falan ala ala dedim ya kardeşim bu motor daha sıfır garantili şase garantiden değişmeyecekmi dedim yok dedi garantiye girmiyor dedi şerefsizler parçayı ana bayiden getirtecekler bedavaya sonrada bana 200 tl geçirecekler..
aynen bende de aynısı oldu servisten istedıler ama şase geldı kullanıcı hatası deyip 190tl aldılar hepsi aynı servıslerin ::angry2::::angry2::
aynen bende de aynısı oldu servisten istedıler ama şase geldı kullanıcı hatası deyip 190tl aldılar hepsi aynı servıslerin ::angry2::::angry2::
Şaşırıyoruz çünkü ben ve birçok kişi ilk kez duyuyor böyle birşeyi heleki düz yolda giderken...TEk parça şase kırılması da daha güç.Hani ben ağır bi adamım marmarisin yollarıda kötüdür dikkatli giderim ama hiç görmedim yaşamadım öyle büyük bir problem!
Ben motor taş gibidir kaya gibdiir demedim herzman kaç sayaflar ötesindende motor naziktir nazik kullanın demişimdir herzman...Seninkini şansızlık diyebilirim o zaman ama lütfen burda
Zc'lerin ŞASELERİ DANDİKTİR ÇOĞUNUN KIRILDI BENİMDE KIRILDI gibi bir HAVA yaratılmasın!!
ÇÜNKÜ ÖYLE BİRŞEY YOK !Şase dediğin şey hayat taşır motorun en önemli parçasıdır yeni alacaklara veya kullananlara KÖTÜ VE YANLIŞ VE OLMAYAN BİR ÖRNEK TEŞKİL ETMESİN!
Ya sanki yalan söylüyoruz şasesi kırıldı diyince millet nasıl kırılır falan diyor ya kırılıyor işte siz görmediniz diye kırılmıyormu arkadaşında dediği gibi bende sordum motorcuya kaç tane şase değişmiş tam direksiyonun altından ayağını koyduğun en uç yerin altından kırılıyor dandik şase bunlar dandik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
Aga senin hatan neymiş nasıl kullanıcı hatasıymış düz yolda giderken nasıl kırılır bu parça benim motorun hiç bi yerinde çizik bile yok adam benim yanımda aradı konuştu ana bayi işte soruyor motor darbe almışmı kırık parçası varmı vs vs geçireceklerya az değil bunlar he neyse 10 gün oldu hala gelecek şase bekliyorum hemen hhemen hergünde arıyorum inşallahgarantiden değişirler hiç bi kaza yapmadan durduk yere kırılan şase den para almaya kalkarlarsa ararım ağzıma geleni söylerim..
herkeze slm :cherry:
ya bizim lastik 130 - 60
bunu 130- 90 yaparsak bişe olurmu ?
götürdüğün servise bağlı erken gelmesi ... kaza da yapsanda ŞASE bu hemen kırılmaması lazım ama mondi işte beninki ön çataldan ayrılmişti kağıt gibi