Havalar soğudu.
Motorlar kapatıldı.
Forum sessizleşti.
Motorlar kapatıldı.
Forum sessizleşti.
Hız tutkusu aynı motor tutkusu gibidir önüne geçemezsiniz taki toprağa girene kadar..
Havalar soğudu.
Motorlar kapatıldı.
Forum sessizleşti.
iyi devam et sen.r::silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:53 AM ----------
dün akşam beylikdüzünde bir dostumuzun evine davetliydim. üstte ful koruma mont içlikli, sonra üzerine bir yağmurluk, onun üzerine de fosforlu yelek. maske ve kask. altta normal pantolon ve üzerine motor pantolonu. bu kıyafetler olduğu halde üstüm rahattı lakin bacaklarm dondu. muhakkak içlikli giymek gerekiyor pantolonu. kış geldi. bir çizme alacağım. yola devam. bu yaza kadar 10 000 km yi deviririm.
Aramızda uzun yol yapan üstelik motorunu yaz kış kullanan üyelerimiz sayesinde ustaların tabiri ile "son vidasına ve puluna kadar herşeyini bildiğimiz motosiklet" kavramına ulaşacağız.
Sabah saatlerinde 12 derece olarak gösteriyordu sıcaklık. Motor üzerinde hissedileni düşünemiyorum. İçlik konusunda Feyizoğluna baktınız mı ? Bir de tchibo mağazasında çok enterasan ürünler gelmekte. Geçen ay başında gidip baktığımda yün erkek içlik gri renkti ve 19.90TL bir fiyata idi. Small beden kalmıştı. Normal zamanlar için düşünmüştüm işinize yarayabilir...
nerereden bağırsam artık bilmiyorum. minareye çıkıp mı anons ettirsem. zc lerin kapasitesi belli. yırtsan en fazla 100 yaparsın. o da ancak aşağı. kadran fazla gösteriyor arkadaşım. ben bir başka zc ile yanyana denedim bu gün. ben 60 la giderken o 70 i geçi,yordu. düşün gerisini sen. kadran gerçek değerin üzerinde gösteriyor kendinizi kandırmayın. 120 gören en fazla 90 dadir.
4000 bakıında neler degişmesi lazım bilen varmı boşuna parça degiştirmeyelim