ben şu anda motordan korkmaya başladım bugün işten eve gelirken motordan ğğğuuğuuğu ses geliyordu zannedersem yağı bitiyor o yüzden o sesi çıkartıyor motorun üzerinde çok aşırı değişiklik yapmak istemiyorum motorun üzerindeki değişiklikler.
Yapılanlar =
1 frene uygun nikelanj elcik
2 ön çamurluğa siyah örümcek çok güzel durdu
3 inek gibi bağıran bi korna zaten 3 kez o korna yüzünden polis çevirdi ama bişi yapmadılar
4 arka lastiği değiştim sizde değişirken sakın taş gibi lastil almayın esnek dişli olsun
5 mavi led ışıkları taktım akşam güzel görünüyor
6 plakanın altındaki uzun çamurluğu kestim şimdi daha iyi duruyor
Yapılacaklar =
1 aynaları söküp yerine nikelanj ayna taktırıcam çok manyak duruyor ilk başta alamadım.
2 çok aşırı olmucak şekilde abart egzos taktırıcam oda nikelanj renkte anlaştım 100 lira.
3 şimdi değil yağmur çamur geliyor artık önümüzdeki yazda alt ve yanlara mavi ışık bitti.
belki kasımdan önce yaparım bu dediklerimi size sürpriz resimler koyabilirim ah şu parasızlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------
tekerlek demişken , bende en kısa sürede tekerlekleri değiştiricem. daha yumuşak ve dişli tekerlek alıcam. burada kışlar çok yağışlı ve karlı geçiyor. rakımı yüksek bi yerdeyim. kışın pek bineceğimi sanmıyorum ama bindiğimde de düşmek istemiyorum.
Al aga bence şimdi al her dişli lastiğe kanma taş gibi lastikler var onlar bu orjinal tekerdende beter allah muhafaza dikkat et alırken dişli ve esnek olmasına dikkat et ayrıca plakanın altından uzuyup giden çamurluğu kes daha iyi duruyor birde abart egzos taktırırsan bak nasıl şekil motor oluyor kazasız belasız nice senelere :wiinkk: