motorumdaki sarı farı ve stop lambaları çıkardım yerine beyaz taktım çok daha güzel oldu, tavsiye ederim :cat: egzozdaki susturucuyu tutan 2 tane yay var ya onun biri geveşemiz bi ses yapıyor inanılır gibi değil. sanki traktör sürüyorum

orjinal yayın aynısından bulamadım ona yakın olan bi çift yay aldım değiştirdim. şimdi elektrikli motor kullanıyormuşum gibi oldu

alışmışım o sese demekki. bu arada forumdaki arkadaşlar bilir benim ön fren merkezi, hidrolik yağını damlatıyordu. yetkili servis parça istedi fabrikadan, 2 haftayı geçti daha gelmedi. sormaya gittim ne zaman gelecek diye. kadın bana dedi''siz herhangi bi parça için bize talepte bulunmamışsınız. şimdi isteyelim 2-3 haftaya gelir''. bende lanet gelsin sizin gibi yetkili servise dedim. sanayideki herhangi bi motorcuya gittim. adam 5dk da halletti olayı. parça değişmesinede gerek yokmuş zaten. şimdi canavar gibi motor. benim için yetkili servis olayı bitmiştir. bi dahada gelmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------
forever senin bilgin vardır bişey soriyim sana. bu yağmur, rüzgar geçirmeyen eldivenlerin hepsi böyle kaleci eldiveni gibi mi? yani yazlık eldivenler kaba olmayanları hiç yok mu? ben aradım bulamadım ya öyle... (korumasız olanlardan eldivenlerden bahsediyorum bu arada)