Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

daha 250kmdeyım bakım yaptrmadım

750km de felan gidersin ilk bakım ücretsiz unutma!

SATTIM GİTTİ ARKADAŞLAR BU AKŞAM İTİBARİYLE MOTORUMU SATTIM :) cbf 150 için nakit toplamaya başladım yardımlarınız kabul edilir :)

hayırlı olsun caner , cıbır dan vaz geçtin cbf ye döndün demek daha mantıklı
yapmışsın az yakar iyi kaçar. .:cat:

birde egsoz sesi olmasa..........................................:pale:

http://www.mondialmotor.com.tr/AKSESUARLAR/Eksoz/ZC.html

yaza doğru bende bu eksozla değiştirebilirim şuan bi sorun yok ama heran olabilir. .:wiinkk:

Son düzenleme:
uzun yol yapma diyen arkadaşım^^

1.sana kızmak hatta içimi dökmek istiyorum...
2.senin motorla bizim motor birmi arkadaşım? tamamen şans işidir...
3.bakımlarını nerde kim nasıl yapdı? ona göre değerlendir
4.motoru nasıl kullandın? ona göre değerlendir...
5.sattın diye arkasından konuşma kulağına gider bakarsın hakkını helal etmez sana...
6.uzun yola gittim hiçde korkmadn gittim. neden? çünkü bakımlarını özel servisde yapdım 900kmde castrol yağ değişdim değişicek neyi varsa değişdirdim masrafdan kaçmadım...
7.sattıkdan sonra kötülemek olmuyor dostum kullanırken kötülüyceksin...

NOT: 150zc ci arkadaşlar motorunuza güveniyorsanız içiniz rahat olsun tam gaz vermeden uzun yol kısa yok kar kış farketmez hepinize iyi sürüşler...

saol abi teşşekkür ederim

lucifer arkasından konuşma olarak anlamayın bende 150 zc kyllandım yani şahsen uzun yola cıkılması taraftarı değilim ama haklısın sen motoruna güveniyorsan çıkarsın yani bu sadece bnm nasihatımdı yahi ama senin motor gidermi uzunyolda şişermi arıza yaparmı şans işi bilemezsin sadece nasihattı :)

Son düzenleme:
saol abi teşşekkür ederim

lucifer arkasından konuşma olarak anlamayın bende 150 zc kyllandım yani şahsen uzun yola cıkılması taraftarı değilim ama haklısın sen motoruna güveniyorsan çıkarsın yani bu sadece bnm nasihatımdı yahi ama senin motor gidermi uzunyolda şişermi arıza yaparmı şans işi bilemezsin sadece nasihattı :)

dostum uzun yola ne için gidiyorsun buda önemli gezmek amaçlımı iş amaçlımı?

gezmek ise yolda mola verirsin tam gaz gitmezsin bi gece bi yerde kalırsın yormassın motoru iş içinse binersin otobüse uçağa arabaya gidersin bu kadar basit :)

uzun yol yapma diyen arkadaşım^^

1.sana kızmak hatta içimi dökmek istiyorum...
2.senin motorla bizim motor birmi arkadaşım? tamamen şans işidir...
3.bakımlarını nerde kim nasıl yapdı? ona göre değerlendir
4.motoru nasıl kullandın? ona göre değerlendir...
5.sattın diye arkasından konuşma kulağına gider bakarsın hakkını helal etmez sana...
6.uzun yola gittim hiçde korkmadn gittim. neden? çünkü bakımlarını özel servisde yapdım 900kmde castrol yağ değişdim değişicek neyi varsa değişdirdim masrafdan kaçmadım...
7.sattıkdan sonra kötülemek olmuyor dostum kullanırken kötülüyceksin...

NOT: 150zc ci arkadaşlar motorunuza güveniyorsanız içiniz rahat olsun tam gaz vermeden uzun yol kısa yok kar kış farketmez hepinize iyi sürüşler...

+1 Katılıyorum..

:cat::cat::cat::cat::rendeer::cat::cat::cat::cat:

bu arada eksozun sesini kalbime gömüyorum arkadaşlar :mrgreen:

zaten herzaman yok ses çok çukurlu yerlere girdiğimde başlıyor artık takmıyorum kafama bu sabah bakımınıda yapdırdım :p

1.geziye gitcek zc ci arıyorum :p

2.anadolu yakasından fuara gitcek zc ci arıyorum :p

05dıııııııtt internete giremiyor o arkadaş bilgisayarında sorun var ;)

Son düzenleme:
evet arkadaşlar eksozun sesini çözdük nihayet bu en son gıttıgım usta 8 veya 9.cuydu sorun eksozu tutan 2 vidanın pulu kırılmıs en sonunda hallettık saat gıbı calısıyor nazar degmesın masallah bu yazıyı okuyandanda bı "nazar degmesın" ısterım saygılar.....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar