Mondial Mondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bak olmadı şimdi
benim boya olmazmı yani arkadaşlar

bzim dedikerimizn bi onemi yoq onemli olan ustune oturupta denemen otur bak aynalara dizine oraya buraya ve kararini ver bence sonucta bzm izlenmlerimiz kendimizce senin icin uygun olup olmadiini sen deneyip karar vercen

150 zc,t19a ve kanuni storm arasında kaldım arkadaşlar
sizce hangisi .boy 193 cm 90 kiloyum:p

150 zc,t19a ve kanuni storm arasında kaldım arkadaşlar
sizce hangisi .boy 193 cm 90 kiloyum:p

t 19a arka fren tambur direksiyon çok yüksek göstergeler gözükmez estetik olarak iyi değil zc yi tavsiye ederim zc stormden daha iyi
ama storm daha pahalı 2.450 herhalde 500 ytl var arada

sky abi daha fazla 110 kilo civarındayım diyodu o kullanıyo kaç zamandır bir şakayeti olmadı olmaz pek boy kilo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese slm arkadaşlar ve yeni üye aynı zamanda yeni zc sahibiyim yarın bi aksilik çıkmassa motorumu alıyorum en baştan beri formu takip ediyrm ortam çok güzel umarım bana yardımcı olursunuz çünkü ilk motorum şimdiden tşkkrlr. .

herkese slm arkadaşlar ve yeni üye aynı zamanda yeni zc sahibiyim yarın bi aksilik çıkmassa motorumu alıyorum en baştan beri formu takip ediyrm ortam çok güzel umarım bana yardımcı olursunuz çünkü ilk motorum şimdiden tşkkrlr. .

arkadasim topice ve foruma hos gelmissin bu arada yeni motorunda hayrli olsun birazdan bizim imdat yardim grubu sorularini cevaplicaktir sen kafana takilani sor burda cvpsiz kalmaz bu arada madem yeni alion motoru ilk 1000 km nazli nazli bincen ani gaz zorlama yoq yhane :cat:

bunu duymuştum evet 1000km olmadan zorlamamk gerekiyomuş olsun sabredicez bizde peki bunun asıl amacı ne yani yada limit ne 40- 50 ?

bunu duymuştum evet 1000km olmadan zorlamamk gerekiyomuş olsun sabredicez bizde peki bunun asıl amacı ne yani yada limit ne 40- 50 ?

sadece motoru fazla yormamak...

limit yok bastınmı 100 ü cevirirsin.. :cherry:

ama motoru uzersın deneme.!

senin yapman gereken 2 kişi binmemeye özen göstermek ve 50-60 gecmemek:p

2 kısı bınmemekten kastım dik yokuslarda motosikletinin zorlanmamasını önlemek için

ne kadar zorlarsan ömrünü o kadar kısaltırsın...

aman dikkat et ilk 1000 km motorun omrunu belırler :wiinkk:

hayırlı olsun:rendeer:

YOLLARDAYIZ İNTETRNETTEN KOPMUŞUZ ZCNİN KEYFİNİ SÜRÜYORUZ SİZ NERDESİNİZ YOLLAR HIZIMA KIZLAR ZCME HASTA :queen:

offf offff napalım bu kadar bekledim şimdi de bini beklicez
ozy sen askere gütmiştn ne oldu . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar