Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MondialMondial 150zc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evettt aldığımdan beri dolanıyorum bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim arkadaşlar tek kelimeyle süper ama tek sorunu 1000 km hız yapmamak çok zor olacak r:
evettt aldığımdan beri dolanıyorum bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim arkadaşlar tek kelimeyle süper ama tek sorunu 1000 km hız yapmamak çok zor olacak r:
durmadım ozanım zaten düngece eve 3 de girdim.
arkadaşıda aldım nargile
içmeye gittik :cherry: laf aramızda ona da motoru aşılıyorum
yakında aramıya gelir:cherry:
hemşerim benim ordunun nersindesin
ya gerçi forum da özel e girmiş gibi oluyoruz
ama bende orduluyum "kabadüz" sende uzun süredir kullanıyosun
diğer resimlerinide gördüm aga, sanki başka bi motor aldın die hatırlıyorum sheltox yanlışmı hatırlıyrm?
yoq yoq dogrusun ama zc ile bi gecmisim war ole sil at olmaz dimi bu topici biz sey ettirdik ondan surekli takip ederim ben yazarim bu ardada ben merkezden
yaza falan gelirsen goruselm ben agustosa kadar yokum agustota ordu daim sen nerdendi...
halamlar otogarın 100m arkasında oturuyo ama ben
burda işleri bu yaz bırakamicam galıba yoksa hiç düşünmem
gelirdim köyde çambaşı yaylaının dibinde bizim "yokuşdibi"
hmm biliorum bi ara oraya dogru gezi yapmistik tabe ozmnlar kar wardi oralarda olsun ya ordu mt kurdum giren yoq istersen arada bak curudu gerci kokmustur takilan yoq hic:mrgreen: