nexus 500'le takas yapma olanağı doğru..
c.tesi görüşeceğiz anlaşırsak nexus'la yola devam...
bence dikkat et problemli olabilir en az 2 ustaya göster tufaya düşme hayırlısı olsun darısı başıma yok zc isteyen...
nexus 500'le takas yapma olanağı doğru..
c.tesi görüşeceğiz anlaşırsak nexus'la yola devam...
bu arada galiba kimse benim satılık ilanımı iplemedi ne yapsam kış için lastikleri değiştirsemmi acaba istanbul avrup ayakasında kışlık çift lastik 100 tl civarı bilen varmı benim motorcu 110 artı 20 130 diyor daha uygun bilen varmı?
arkadaşlar bu gün direksiyon sınavına girdin kendi motorumla girdim bir aksilik olmazsa sanıyorum geçtim sınavdan önce vitesli motorda deneme sürüşü yaptık ve şuna kanaat getirdim şehir içinde (ulan artis sanki ay 5 defa şehir dışına çıkıyorsun) en iyisi scooter bunu satınca kesin 250 lik alıcam yaşasın scooter
net bilgim olsa yardımcı oalcağımda..
benim lastikler kendi orjinali..
daha alamak nasip olmadı..
michelin pilot sport'u öneririm ama...
kışlık mı onuda bilmiyorum...
Yuhasu akü koyacağım 14amper....
fena basıyor, denedim aaküyü start tuşuna dokunmanız yetiyor....
birde arkadaşlar sahibinden.com'da performans kit buldum 250 tl'ye...
motora artısı ve eksisi nedir bileniniz varmıdır?
%30 performans artışı sağlıyor demiş...
kafama yatarsa taktırmayı düşünüyorum....
Lastik soran arkadaşlar için bir öneri de benden gelsin.
Pirelli düşünüyorsanız , fiyatları çok uygun bir satıcı var. Taze lastikler üstelik. Yardımcı olabilirim.
Nylon lastiklerden kurtulup bu lastiklere geçtiğimden beri , yağmurda gaza basmak gibi manyakça bir huy edindim![]()
arkadaşlar resimlerimden sonra nazar mı ettiniz nedir, bütün gün başımdan bela eksik olmadı. önce mp3ü anfiye bağladığım ara kablo mp3 tarafından bozuldu. ara kablo aradım 1 saat. 2-3 tane araba sürücüsüyle sinyal ve ayna meseleleri yüzünden el kol işareti yaptık. ara kabloyu gene bulamadım, bir yerden 3.5luk jak buldum. işe geç gittiğim için fırça yedim, neyse boş anıma denk geldi kabloyu yara yara kopan yerini buldum zorla, kabloyu çeke çeke yeni ucu monte ettim. 1 saat uğraştırdı sağolsun.
üstüne de hep benzin aldığım yerdeki elemanın gerizekalılığına mı denk geldim nedir, benim motora benzini koyarken yanındaki adama "sen doldur ben şu arabanın suyuna bakayım" dedi, söylediği adam da tetiği bozdu, 2.5 litre benzin koydu 1 litresini yere döktü. ilk eleman da 4 kere geri çağırıp fullemesini söylememe rağmen gidip bambaşka bir arabayı yıkamayla uğraşınca kavga ettik. 2si üstüme yürüdü. biri yumruk atacakken bileğinden tutup büktüm diğerine de tekme attım. sonra da polis çağırdım. polis her zamanki gibi prosedürü abartarak anlatıp olayı kapatma yoluna gitti. ben de 9 tlyi pompacının suratına fırlatıp hepsine siktiri çekip bastım gittim başka bi shellden benzinimi fulleyip motoru yıkatıp eve döndüm. motora dökülen benzin Allah'tan parlamadı da motor yanmadı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 ----------
uzun zamandır bahsettiğim ses sistemi ve alarmla ilgili yazım:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-.../83546-motosiklette-ses-sistemi-ve-alarm.html