Ben diyorum ki 150 MC alacağınız yere daha iyi bir seçim yapıp YBR 125 almaya ne dersiniz?
evet 150 mc yi alan arakdasım var motor hacmini servis 162,5 cc demiş ve honda cbf 150 - yamaha ybr 125 ve tvs apache 150 hepsini yiyormus motor hacminden dolayı olsa gerek kalkışta çok seri ve 2 ci ve 3 cü viteste hep kafa yapıyormus birde titreşim olayı sıfırmıs öle dedi motordaki titreşimi şaseye vermesini engellleyen bişi varmıs motorun üzerinde
arkadaslar mondial 150 mc kullanıyorum öncelikle motorumdan bahsetmek isterim motorumun ön kısmında balansör var titresimi 0 a indiriyor nerdeyse ve bana 4 ila 5 beygir kazandırıyor eger alırsanız salaklık edip süspansiyonu yükseltmeyin size bir zararı yok kasislerin ama süspansiyon inik olunca arka koltukltaki kisinin canı yanıyor motorum gayet güzel ve herkze tavsiye ederim mondial kendini asmıs ama önemli olan kullanıcıdır motor degil unutmayalım dün gece daha motorumu acmadım ama acılmıs bir cbf 150 ile kapıstım ve acık ara farkla yendim mesele motora bedeninin bir parcası gibi bakmak
Bizimde bir arkadaş almıştı bi yakından görelim bakalım.![]()
arkadasına deki motorunu 4000 km de acsın ve günde bir defa veya 2 defa 90 km yi görsün 4000 km ye kadar devir saatini 4 ila 5 arasında vites degistirsin bagırtmasın o sekilde cok uzun ömürlü kullanır kimseye uymasın suspansiyon sistemi gazlı hic oynattırmasın zamanla kendini salıyor ama kasislerde ucak gibi havalanıyor ama inisler güzel yani arka koltuktakini sarsıyor sadece ön koltuktakine birsey olmuyor![]()
tcugurtc bişi sorucam titreşimle ilgili hiç mi yok yoksa cok azmı var yada varda hissedilmeyecek gb mi ? misal ybr ye bindiysen ona göre kıyaslarsan daha iyi olur.
cunku artık millet ybr yerine bu motorlardan alamaya başlayacak !
söyle anlatıyım motorların cogunda balansör yok ama bunda var hem kendinden titresimi alıyor hemde balansör destek oluyor yanlız ybr ye göre kıyaslarsak ybr nasıl desem arada fark var yanlız cok az ama mc 150 kasislerden cok etkileniyor ama nasıl diyim ileride düzelicek bir sorun süspansiyonun acılmasına baglı ama dedigim gibi ybr almak isteyen varsa gitsin alsın mc 150 su anda bana yetiyor ve kuryelik yapıyorum 1 bucuk ay oldu tık yok ve yagını degistirdigim anda direkt olarak yeni yagdan aldıgı gücü hissettiri,yor ve oda ayrı güzel bir duygu bide 97 oktan koymayın acayip hız kazandırıyor ama tekleme yapıyor motor 95 oktana dvm
tcugurtc bişi sorucam titreşimle ilgili hiç mi yok yoksa cok azmı var yada varda hissedilmeyecek gb mi ? misal ybr ye bindiysen ona göre kıyaslarsan daha iyi olur.
cunku artık millet ybr yerine bu motorlardan alamaya başlayacak !