Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
normedson hangi sitede sattın aynı şehirdemiydi sattığın kişi ?? bi de motor kaç kkm de ne zaman almıştın

Böyle gaz vermeye devam ederseniz gelicem :p

sonra motoru da balatıcam kendi mi de :pr:

ehliyet evraklarını tamamladım kursa verdim. bekliyorum sınavı :cat:

evet arkadaşlar benim makinenin 10.000 resimleri sizlerle paylaşmak istedim taze taze sıcacık elinizi yakmasın:queen:
51sh1.jpg
44sl.jpg
[url]http://img150.imageshack.us/img150/4723/12j[/url][IMG]
[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/6308/65jy.jpg
74dv.jpg

CartaL' Alıntı:
MAŞALLAH
gayet güzel yapmışsın.

nice onbinlere kazasız belasız ...

eyvallah dostum tşk allah hepimizin kıçını koltuktan lastiğimizi asfalttan kesmesin kazasız belasız inşaallah:cat:

ewet istanbul yolcusu kalmasın. bu sabah saat 5.30 da buca kop dan yola cıkıyorum.çaylar şirketten badabat turizm :)

arkadaşlar istabuldayım suan 9 saatte geldim ve 3 kere mola verdim ayrıntıları sonra konusuruz uykusuzum cunku 2 gundur uyuyamıyorum. 2 gunde 4 saat uyudum sadece

Son düzenleme:
badabat' Alıntı:
ewet istanbul yolcusu kalmasın. bu sabah saat 5.30 da buca kop dan yola cıkıyorum.çaylar şirketten badabat turizm :)

arkadaşlar istabuldayım suan 9 saatte geldim ve 3 kere mola verdim ayrıntıları sonra konusuruz uykusuzum cunku 2 gundur uyuyamıyorum. 2 gunde 4 saat uyudum sadece
hoşgeldin istanbula sağsalim geldiğine sevindim:rendeer:

beyler 15 inde denize girecekmiyiz nerede bulusacaz, yapacagiz bi goruselim msn veriyom ben ekleyin [email protected]
bu arada bide mt istanbul kerpeye gidiyoalr onlarlami gitssek ne dersiniz

slm arkadaşlar 250 mct mi satıyorum 2350 ytl ve ya iyi bir zat veya asya t1 le takasta olabilir motorumun daha henüz ilk bakımı bile yapılmadı yani sıfır yani 400 km de ilk aldığımda kendim birzat jant tellerini sıktım ve ayarını yaptım
2 yedek büji aldım ama daha takmak nasip olmadı yani 400 km de sadece 1 sefer yağını değiştirdim ama 500 km de yine yağ değiştirilecek yani siz ilk bakim ve servislerini alcak olan arkadaş yaptıracak. yani hiç miydeniz bulanmadan alabileceginiz bir motor .lütfen ciddi arkadaşalr arasın bu arada izmirde oturuyorum tel: 0538 864 31 31
saygılarımla not: ben kendim motorsiklet tamircisiyim yani bu işi iyi bilen biri olarak.
http://www.intoko.com.tr/photos/thumbnail/f/25/758367_1.jpg
http://www.intoko.com.tr/photos/thumbnail/f/25/758367_0.jpg

selamün aleyküm arkidişler bende zatımı satacam birazda vitesli motorun tadına bakacam :) almak isteyen olursa göreşelim 1900 verene hemen satacam 11 aylık motor özelime msj atarsınız kalın sağlıcakla

idris arkadasim motoru neden satiyosun daha 400 km de. bi sorunumu var daha yeni almissin. 250 mst lerde vites cok zor geciyomus galiba baya sorunlu o motorlar bide ön tekerlekleri cok ince

mct 250 mi satmamın nedeni yiyenimin bu motoru kullamıyo oluşu hem vitesli motoru kullanamıyo valla vitesli motor bence en iyi si vitesleri geçmiyor deye bir sorunu yok gayet iyi sadece yağını 20 40 kullanman lazım hiç sorun yok yani

ARKADAŞLAR ŞİLE GEZİSİ 25 HAZİRAN PAZAR

BULUŞMA YERİ:ÜMRANİYE İKEA OTOPARKI ŞİLE YOLUNUN YANINDA
SAAT:11.00
KATILIMCILAR
1.pompicik+1
2.armagedon+1
3.normedson
4.ünsal
5.badabat

msn adresim: [email protected]

YA BEYLER MOTOR İLK KALKIŞTA TİTREME YAPIYO NE YAPMAM LAZIM Bİ DE ZAT CILARR MOTORU NE İLE PARLATIYORSUNUZ ACABA

mehmetkilic31' Alıntı:
YA BEYLER MOTOR İLK KALKIŞTA TİTREME YAPIYO NE YAPMAM LAZIM Bİ DE ZAT CILARR MOTORU NE İLE PARLATIYORSUNUZ ACABA
Cevap : O titreme Kayıştan, debriyaj balatalarından olabilir. Servise götür baksınlar... Normal otolarda kullanılan pasta cila ile pırıl pırıl olur. Ben silerken güderi kullanıyorum... Pasta cila uygulamasını 20 günde bir yapsanda olur

mehmetkilic31' Alıntı:
bendede vardı kavramadan oluyomuş seninkide öle dir büyük ihtimal serviste hallettire bilirsin ben motora çizik pastası aldım hem ufak tefek çizikleri hallediyor hemde pırıl pırıl yapıyor:cat:

Ya Kaportasi DeĞİlde Sİyah Yerlerİ Ve Lastİklerİ Nasil Parlatacam???

Sprey Aldim Sivi Ve Gaz Tamam GÜzel Parlatiyoda Acaİp Toz Topluyo Yaaa.. Pasta Cİla İle Lastİk Parlatilirmi Acaba Bİlgİsİ Olan Var Mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar