Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
normedson hangi sitede sattın aynı şehirdemiydi sattığın kişi ?? bi de motor kaç kkm de ne zaman almıştın
CartaL' Alıntı:MAŞALLAH
gayet güzel yapmışsın.
nice onbinlere kazasız belasız ...
hoşgeldin istanbula sağsalim geldiğine sevindim:rendeer:badabat' Alıntı:ewet istanbul yolcusu kalmasın. bu sabah saat 5.30 da buca kop dan yola cıkıyorum.çaylar şirketten badabat turizm
arkadaşlar istabuldayım suan 9 saatte geldim ve 3 kere mola verdim ayrıntıları sonra konusuruz uykusuzum cunku 2 gundur uyuyamıyorum. 2 gunde 4 saat uyudum sadece

Cevap : O titreme Kayıştan, debriyaj balatalarından olabilir. Servise götür baksınlar... Normal otolarda kullanılan pasta cila ile pırıl pırıl olur. Ben silerken güderi kullanıyorum... Pasta cila uygulamasını 20 günde bir yapsanda olurmehmetkilic31' Alıntı:YA BEYLER MOTOR İLK KALKIŞTA TİTREME YAPIYO NE YAPMAM LAZIM Bİ DE ZAT CILARR MOTORU NE İLE PARLATIYORSUNUZ ACABA
mehmetkilic31' Alıntı:YA BEYLER MOTOR İLK KALKIŞTA TİTREME YAPIYO NE YAPMAM LAZIM Bİ DE ZAT CILARR MOTORU NE İLE PARLATIYORSUNUZ ACABA
bendede vardı kavramadan oluyomuş seninkide öle dir büyük ihtimal serviste hallettire bilirsin ben motora çizik pastası aldım hem ufak tefek çizikleri hallediyor hemde pırıl pırıl yapıyor:cat: