Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ARMAGEDON' Alıntı:zatın deposu 11lt depo boşken doldur anlayacaksın senin ibredede bir yanlışlık yok benimkide öyle sanırım depo bembeli zatlar da anlata bildimmi bilmiyorum ama teorik olarak öyle olmalı depomumn ağızkısmına doğru daraldığı kanatindeyim çıplak depoyu gören arkadaşlar daha sağlam bilgi verebilirler bende öğrenmiş olurum dediğim gibi torik olarak böyle olduğunu düşünüyorum ben herkeze kazasız belasız ve polissiz sürüşler
zatların deposu ayak koyduğumuz yerde - arada yani, seviye göstergeside bu ortada kadroya benzer bir yapı da yani oradaki yakıt seviyesine göre yakıt ibresi oynuyor. fakat koltuğun ordana açılan yakıt ikmal vanasından ayağımızın arasındaki depoya kadar olan boğaz kısmınıda yakıtlan doldurabiliiyoruz.. bu sebeplen o mesafede 2 bilemedik 4 litre de yakıt alabilir gibime geliyoo.. bilmem anlatabildim mi=
:rendeer:
kontgerilla kardeşim yazıların çok yerinde olmuş, özetle zat dersek direkt senin yazdığın satırları okumak yeterli olacaktır...
şu aralar Suzuki V-Strom kullanıyorum. gerçekten deli makina, çok rahat dün zat ın yerini değiştirmek için üzerine oturduğumda bisiklet gibi geldi bana, :cyclopsan çünkü 270 kg lik yüksek bir makinaya öle bi alışmışımki zat da kendimi çıplak hissettim biran.. ben zat'ı eskiden zorlanarak zapt ederdim şimdi tek elimle oynatmaya başladım..
Son düzenleme: