yok bende yok yapıştırma..benımkı sade...bulgurcudayım ben görusuruz...birde arkadas bu hız vidası nerde..
ünsal' Alıntı:selamlar ben çanakkaleden zat kullanıcısı ünsal,şubat sonu sıfır aldığım motorumla yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim,ayrıca haftalardır siteyi takip ediyorum tüm yazılanları okudum
başıma gelenler:
1-motoru aldım 2 kişi büyük hevesle bindik ama süspansiyonlar aşırı yumuşakmış ve arkadan tuhaf bir ses geliyordu süspansiyonlar garantiden değişti ama parça tam 25 günde geldi 30 u geçse mahkemeye verecektim yasal süre 30 olduğundan.
2-kalbüratör diyaframı delikmiş oda diğer parçayla bir geldi yani 25 gün!!!
ayrıca bikaç hortumda delik çıktı.
peki şuan ki izlenimler motor 1350km de,bikaç kez limiti deniyeyim dedim tek kişi düz yolda max.95 km/s ötesi olmuyor.tam gazda uzun süre yani yaklaşık 40-50 saniye gidersem gaz da kesiklik oluyor boğulurmuş gibi.ayrıca normal kullanımda giderken kırmızıda durduğumda motorda duruyor.rolantiyi birtürlü tutmuyor,yükseltsemde bazen kendi kendine celalleniyor bazende duracak gibi oluyor ve küt diye duruyor.akü içinde 20-25 gün bekledim unutmadan söyleyeyim,
arkadaşlar benzini içiyor çok üzülüyorum en şanssız mal bana geldi diye hevesle aldım ama içim sine sine binemiyorumehliyetimi haftaya alacam kurs sınav vs.bitti geçtimbu durma olayı rolanti tutmama olayı sizdede varmı?
uzun oldu özürdilerim değerli yorum ve cevaplarınızı bekliyorum selam /saygı...
Tam olarak bende bilmiyorum. Ama ali ustadan sorup öğrenip seni aydınlatırım. Motorlar 85 i geçmesin diye takılıyormuş. Yalnız onu açtırırsan motorun garatisi biter ona göre...mondialcii' Alıntı:Entellektüel kardeşim bu motorlaın hız kontrol vidası nerde peki beni aydınlatırsan sevinirim...
BOO_74' Alıntı:bugün motoru 4000km bakıma soktum, servis :
"triger'in değişmesinde fayda var 4000km'i geçince triger kopması olabiliyor biz de değiştirilmesini tavsiye ediyoruz "
dedi, aslı astarı var mıdır, yoksa kolpa mıdır ? 4000km yi geçip triger koparan var mı?
hediyesi 55ytl imiş...
bu arada karbüratör temizleyici yakıt katkısı kullandım, 3.6 litre/100km ye indi tüketim.
deamon' Alıntı:benim 6000km civardalarında kopmuştu kayış ...garantiden değiştirdiler...şu an 12,000deyim bir problem yok gibi ama 12,500 bakımda açtırıp baktırıcam ne halde kayış diye
BOO_74' Alıntı:cartal, tebrikler - HER ZAMAN TAM KORUMA !!!! - full face kask, mont, dizlik, eldiven, maşallah...
CartaL' Alıntı:BOO_74, her zaman öyle olmali bence walla motora binmeden önce onlari giymek bana ayrı bir zevk veriyor. Bir defasında dizliği takmadan yola çıktım 1-2 km sonra eyvah unutmuşum dedim. Geri döneyim mi dönmeyeyim mi tereddütünde kaldım. Ama Allah tan dönmüşüm. Çünkü 3-4 km gittim gitmedim, bi tane uygunsuz kişilik yolumu kesti, sonra düştüm ve bana birşey olmadı. Ya takmasaydım o dizliği kesin dizim parçalanmıştı.
herkese tavsiye ederim.
death' Alıntı:zat ında siyahını ilk gördüm
süpermiş![]()
mondialcii' Alıntı:Hayır servise gitmene gerek yok kendin de düzeltebilirsin...
FutureShock' Alıntı:peki nasıl ?? elimizde kalmasın sonraale: