Merhaba arkadaşlar.
Kayış alacağım hangi marka iyidir fikirlerinizi bekliyorum.
Birde varyatör bilyesinin ağırlıkları arasındaki farklılıklar hakkında bilgi verebilirmisiniz? Ben yüksek hızlarda rahat giden, kalkışta ve yokuşta iyi gitmesini istediğim için hangi ağırlık iyidir. Sizin kullandığınız nedir? Fikirleriniz nedir?
Herşey için şimdiden teşekkür ederim, kazasız belasız sürüşler.
bilyeler hakkında fazla bilgim yok ama kayış olarak bando öneririm, o yoksa powerlinkte iyidir.
ewt tabi sorunu erken çözmek her zaman iyidir.peki bu emme sibobundaki sorun ve karbüratördeki pislikmi artık nedir rölanti ayarını sapıntıran sorun bana ekstra işler açarmı?bu şekilde kullanımın zararı olurmu?olursa neler?bunları tamirciye yaptırsam bana kaça patlar?
birde bu arka fren konusunda herkeste aynı sorun var sanırım.bi çözüm buluruz inşallah buna
karbüratördeki pislik önemli bi sorun açmaz tahminim ama birden tıkanırsa kalırsın yolda. manifoldda aynı şekilde.
birde şöyle bi sorun olabilir, bu bahsettin sorunlarda motor fakir karışımla çalışır ve bu uzun sürede motoru öldürür diye biliyorum.
Herkese hayırLı akşamLar zatı sonunda aLdım ama biraz masrafı var tabiki öncelikle bizim burdaki ustaya götürdüm bana dedi karbürötör debriyaj kayış değişmesi Lazım dedi işcLik dahiL 180 Lira dedi uygun mu sizce

? yarında inşaLLah kaporta aksamını bizim dükkanda haLLedebiLdiğimi haLLetmeye çaLışıcam özeLLikle sihay pLastik kısımLarı boyamayı düşünüyorm orası kolayı da yürür aksamı öLe işte 180-200 arası şimdiLik bi masrafım var asLında ön frende bitik gibi geLdi onuda değiştirmeyi düşünüyorum o ne kadardı ön baLata birde Lastikleri değiştiricem biraz kuLLandıktan sonra

ha muayenesi bitmiş 19 eyLülde o var sigorta var derken masraf artıyo yaw :S
fiyat iyi amaaa
zaten bi tane tamircide karbüratör değişecek demese dişimi kırarım. karbüratörü söktüm, baktım öyle bozulacak birşey yok. dökme demir zaten, neresi bozulacak. anca içinde şamandıra, yay filan var, bozulsa onlar bozulur. onun içinde karbüratör değiştirmeye gerek yok.
kayış ne zaman değişmiş onu bilmediğim için bişey diyemiyorum ama üzerinde gelen kayış ise değiştir, bando veya powerlink marka bişey ise ve 10bin kmyi geçmediyse değiştirmene gerek yok ama yinede kafan rahat olsun diyosan değiştir.
debriyaj derken neyden bahsediyosun bilmiyorum ama balata diyosan, benim motor 24binde ve balata hiç değişmedi, bir sorunda yok hala.
yani bana kalırsa motorda bir sorun yoksa elleme hiç, buji ve yağını değiştir, yola devam