Arkadaşlar , Herkese Merhabalar...
Yaz olunca formlar biraz boşalıyor..Bir iki aydır hareket az...Buda normal olsa gerek..Nasıl olsa kışın hepimiz içerlere kapanacağız..Motorumuzla bol bol dolaşarak bu Güzel havaların tadını çıkarmak lazım..
Uzun zamandır motoruma yapmayı düşündüğüm , gezi ve molalarımda dinleyebileceğim , masrafsız , kesip biçmeden ve eldeki imkanlarla müzik dinleyebileceğim bir sistem yaparak motoruma monte ettim. Bunu sizlerle paylaşmak istedim..
Malzeme olarak , yürüyüşlerde kullandığım , SONY MP3 ve radyo FM Wolkmen , Yine Wolkmenimle evde kullandığım bir yükseltici , ve yükselticinin hoporlörlerini içine monte ettiğim hoporlör kasası..
Bunların malzemelerin hepsi elimde vardı. Ayrıca para verip malzeme almadım.. Hoporlör kasasıda eski bir müzik setinden elimde mevcutu..
Motorun sadece ön siyah gösöslüklerini sunta delme aparatıyla yuvarlak olarak çıkardım ve hopölörleri yerleştirdim..( Yaptığım hasar 14+ 14 = 28 lıra ),Yükseltici ve wolkmeni anahtarlı olan sol gözün içersine yerleştirdim...Resimlerde göreceğiniz gibi iki adet twiter da almıştım..Motorun üzerine , sinyal lambalarının arkasında bulunan siyah üçgen e monte edecektim fakat çok abartılı geldiği için takmaktan vazgeçtim.. Böyle daha sade oldu..
Çok iyi netice aldım.. Molalarda manzara ile birlkikte müzik zevkinede varmiş oldum...
YAHU AHMET USTA,
Sen bir alemsin. Ellerine kollarına sağlık.. çok güzel olmuş. Bilmiyorum motorun sesinden dolayı müzik ne kadar kaliteli duyulur ama gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık tekrar.